maanantai 13. joulukuuta 2010

Haastan mukaan

Aamunkukka haastoi minut mukaan Joulupatakeräykseen. Haastan muutkin mukaan (pokkana copypastetulla viestillä). Kiitos A!

Hei!Joulupadan internetkeräykseen osallistunut AAAMUNKUKKA JA PRINSSINVIIKARIT on haastanut sinut mukaan auttamaan!


Yhteisöillä ja yrityksillä on mahdollisuus kerätä lahjoituksia omaan keräyspottiin Joulupadan internetsivuilla. Tarvitset vain Aktian, Nordean, Osuuspankin, Paikallisosuuspankin, Pohjola Pankin, Sammon, Säästöpankin tai Tapiola Pankin verkkopankkitunnukset. Lisäksi lahjoittaminen onnistuu Visa ja MasterCard -maksukorteilla. Keräys on käynnissä koko joulukuun ajan.


Lahjoitusta annettaessa henkilökohtaisen summan voi merkitä jo olemassa olevaan oman porukan pottiin tai tarvittaessa uuden potin voi perustaa helposti itse. Pottien summia voit seurata Joulupadan sivuilta.


Joulupadan varat jaetaan heti joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille.


Ota haaste vastaan:


http://www.joulupata.fi/haaste/


Haasteen keräyspotti: ÄitiBloggaajat

P.S. Perheen urospuolisille olisi mm. Forumin yhteisöpotti menossa samassa paikassa, jos ÄitiBloggaajat ei nappaa;).

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, siihen on vastattu!

  VastaaPoista
 2. Ihana Nina, olet Paras;-) tiedän että sulla on kiirettä ja silti bloggasit tästä, KIITOS!

  Tätäkin kautta haluan kiittää kaikkia blogisi lukijoita ketkä ovat lähteneet tähän mukaan; on upeaa huomata mihin me porukalla päästään. Äsken oli kasassa jo yli parisataa euroa ja rankingsija noussut huimasti eilisestä;-)

  Antamisesta tulee hyvä mieli ja ainakin tällaiseen keräykseen mistä tietää että rahat menevät todelliseen tarpeeseen ja että ne oikeasti päätyvät lapsiperheiden hyväksi.
  Ei kukaan lapsi saisi viettää lahjatonta joulua!

  Kaunista ja mukavaa iltaa!!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Te! Eiku Me:)

  Ja Aamunkukka, etköhän sä ole se ykkönen! Mä vaan peesaan;)

  VastaaPoista