maanantai 15. marraskuuta 2010

Pikaisia mielipiteitä, kiitos.

Työkaverini meni naimisiin viikonloppuna. Meillä on duunissa tapana muistaa toisiamme tärkeinä päivinä lahjakortin muodossa. Kerätään siis kolehtia ja hommataan lahjakortti. Mä olen perinteisesti luistanut tästä kerääjän roolista, värvännyt vaan muita keräämään, osallistunut tietenkin itse keräykseen.


Tällä kertaa nakki napsahti mulle, muut olivat unohtaneet. Unohdus oli puhdas vahinko, lahjansaaja on mitä pidetyin persoona, eli kyse ei ole mistään henkilökohtaisesta. Asia oli vaan työkiireiden takia jäänyt. Keräsin kolehdin ja kävin tänään hakemassa lahjakortin…


…mutta kyllä tämä kovin ankealta näyttää. Ei mun luonteella anneta pelkkää korttia ja kukkaa, tämähän on tosi kökön näköinen.

Stailasin siis lahjan kaapista löytyvillä aineksilla.
Tykötarpeet ovat ihan uusia, en kierrätä mummovainaalta saamaani roinaa toisten riesaksi. On liian jouluinen, siis häälahjaksi?  Lahjakorttejakaan ei ollut kuin jouluaiheisia. Nyt saa sanoa ihan rehellisen mielipiteen, aikaa on kymmenen tuntia;)

9 kommenttia:

 1. Anna mennä vaan! Mitäs menevät naimisiin joulun alla :D
  Ei vaan, tuo on oikein hyvä.

  VastaaPoista
 2. Oiken hyvä ja tyylikäs!

  Ootko muuten varma, että sun duunikaveri ei lue sun blogia;)? You never know...

  VastaaPoista
 3. Loistavaa Nina!
  Juuri näin, anna mennä vain :)

  VastaaPoista
 4. Auttamattomasti olen myöhässä, olet varmaan jo lahjan antanut. Hyvältä näyttää - mikä oli lahjansaajan kommentti?

  VastaaPoista
 5. Noi joulupallot oli liikaa, vaihdoin ne johonkin muuhun;) Mutta joo, noilla mennään, ottaa tai jättää:)

  Tanja, en usko, olisi tullut jo muissa yhteyksissä ilmi. Kai. Never know.

  VastaaPoista
 6. Voihan hitsi, mun vastaus tulee vain kolme päivää myöhässä. Ei se mitään, vastaan silti. Aluksi luulin, että kysyt, millaisen lahjakortin hankkisit, ja olisin vastannut, että tietysti Stockan:) Niin mäkin olisin tehnyt. Ihan loistava idea, ja toivottavasti jätit joulupallotkin sisään. Ystäväni antoi kerran joulukuiselle hääparille lahjaksi hienon heidän toivomansa lasimaljakon, kirkas väriltään. Koska maljakko ei näyttänyt sellofaanissa oikein miltään, ystävä laittoi sen täyteen hopeisia joulupalloja. Lahja oli upea ihan noin taiteellisestikin katsottuna ja pallot sopi ajankohtaan. Hieno on toi sunkin lahja, kelpais mulle.

  VastaaPoista