maanantai 22. marraskuuta 2010

Etsivä löytää

Kaivoin yläkaapeista talvipeitot käyttöön. Meillä on siis tosi ekologisesti eripaksuiset untuvapeitot kesä- ja talvikäyttöön. Löysin mitä etsinkin. Ja löysin vähän muutakin.


Kaksi boksia täynnä mun villavaatteita. Nämä siis viime talvisia, jotka olin unohtanut (jepjep, halunnut unohtaa, jotta voi ostaa uusia). Seassa muutama talvinen tyynynpäällinenkin.

Joulu on joka päivä.

6 kommenttia:

 1. Just, mulle kävi sama viime heinäkuussa kun katselin edelliskesältä jotain kuvaa ja paha aavistus hiipi mieleen.

  VastaaPoista
 2. Mulla sama juttu. Kummasti sitä unohtaa, että mitä vaatteita sitä omistaakaan. Ihan hieno fiilis löytää taas käyttöön, ovat taas kuin uusia :D

  Törkeen hieno tuo pannunalunen!

  VastaaPoista
 3. Samma här. Varsinkin nyt kun olen tyhjentänyt kaappeja kirppikselle, niin mitä ihmeellisempiä asioita olen löytänyt. Ei sitä muistakaan kaikkea mitä omistaa:)

  VastaaPoista
 4. Wau, esittelehän vähän niitä sun neuleitasi? Sen muistan että solet aina kehunut Repeatin neuleita mutta mitäs muita luottomerkkejä teitin garderobista löytyy? Ja hei, aikas otollinen aika tolle löydölle. Lunta tupruttaa ja asteet laskee, se on talvi nyt;-)

  VastaaPoista
 5. Tätä tuntuu olevan ilmassa:) Tai siis kaapeissa.

  Aamunkukka, ne on mustia ja harmaita. Kaikki ihan samannäköisiä, eroa ei huomaa kuin minä itse. Ja muutama valveutunut ystävä;)

  VastaaPoista
 6. Niin meilläkin. Muutamana yönä tuli vilu, joten annoin periksi talvipeitolle. Ihanan lämmin ja pullea :)

  VastaaPoista