sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Pilkkuja, raitoja, ruutuja & kukkia

Tähdet alkavat väistyä sisustuksessa, vaatteissa niitä näkyy edelleen.

Kevätkoti on täynnä palloja, raitoja, ruutuja ja kukkia. Ja denimiä. Ainakin jos on uskominen Gantia, Lexingtonia ja sisustuslehtiä.

Gantin ja Lexingtonin katalogit eivät taaskaan kovin eroa toisistaan. Alla kuvia, kuvattuna vähemmän tyylikkäästi kameralla (en jaksanut kaivaa skanneria kaapista).13 kommenttia:

 1. Palloja, raitoja, ruutuja ja kukkia on sisustuksessa myös meidän kodin mukaan, joten minähän olen ihan kodinsisustuksen aallonharjalla! :D Äkkiä nuo muutamat tähtityynyt ja -pyyhkeet tuosta vielä piiloon kaapin viimeiseen nurkkaan :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä -J-, just niin. Arvaa oletko käynyt mielessä näiden pilkkujen suhteen?;) Ja onhan lehdissä niitä bambejakin näkynyt. Eiku ne olikin hirvien sarvia...:D

  VastaaPoista
 3. Nina, on mulla parit metsäpeuran sarvetkin tuolla odottamassa sitä, että saan jonkun metsästyskämppäinnostuksen tai muuten sekoan ja ilkiän iskeä ne seinälle :D

  VastaaPoista
 4. Mä olen siis ihan muodin huipulla:) Meillä löytyy ruutua, palloa ja raitaa:) Tähtityynyt kyllä pitää sitten pistää jemmaan, jos joku pro-sisustaja tulee kylään:)

  VastaaPoista
 5. Huipulla täälläkin, ei yhtään tähteä :D
  Kiitos tästä jutusta, sain idean. Lupaan esittää blogissa jos toimii.

  VastaaPoista
 6. lehtien kuvaaminen kameralla on TOSI tyylikästä. teen sitä vähän väliä :)

  VastaaPoista
 7. Ou nou, mä en pääse ihan aallon harjalle, meillä on kyllä tähtiä sohvalla, turha kiistää kun niitä blogissakin vilahtelee. Ja myönnän vielä tykkääväni niistä, kun niitä on sopivassa määrin. Noi pilkut sisutuksessa on mulle ihan uutta, mutta kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
 8. -J-, jos ne on valkoiset niin ne on aivan erityisen trendikkäät.

  Katja, jäämme odottelemaan.

  Vankavesi, mulla luki ensin TOSI tyylikästä, mutta vaihdoin sen, ettei kukaan huumorintajuton vedä hernettä nenään;)

  Katri ja Tanja, en usko, että se niin vakavaa on etteikö tähtiä saisi olla. Siis sisustaminen;)

  VastaaPoista
 9. Ou nou, meiltä ei taida löytyä noista muuta kuin sitä raitaa. Mikä yllätys, etten pääse näihin trendeihin kiinni, kun samoilla mennään useita vuosia kerrallaan... Pakko yrittää pitää homma melko basicinä, ettei koskaan ole mitään tietyn aikakauden edustusta. :-)

  VastaaPoista
 10. Luin K-35 postaustasi ja tunnistin itseni. Ollaan suht saman ikäisiä, täytän tosin huhtikuussa 40. Nyt ihan vuoden sisällä on alkanut tuntua just tolta neljävitoselta. En niinkään puhu rypyistä, vaan yleisilmeeltä naamassa. Leukapielet ovat alkaneet hieman roikkua, samalla lailla kuin äidilläni. Ja ihan vaan mielestäni näytän tätimäiseltä, ja niin, vihaisemmalta. Höh, olen vaan yrittänyt ajatella, että no, eihän tässä enään kaikkein nuorin tyttönen olekaan, ehkä onkin lupa näyttää tältä. Mielestäni sinä et näytä ikäiseltäsi yhtään vanhemmalta!!

  VastaaPoista
 11. Nämä ovat kivannäköisiä, MUTTA ne voisivat yhtä hyvin olla kummankin firman viime vuoden tai sitä edellisen kataloogista tai oikeastaan Ralph Lauren Home'n viime vuoden kataloogista. Summa summarum; toivoin ehkä vähän enemmän uudistumista vaikkei mallistossa mitään "vikaa" varsinaisesti ole.
  Etenkin tuo ruututilkkukuosi huvittaa, kun Ralph Laurenilla oli shortseja ja hameita siitä viime keväänä/kesänä...täytyisi varmaan hankkia torkkupeitto ja koristetyyny, niin sopisivat sitten miehen shortseihin ja tyttären hameeseen ; DDD.

  VastaaPoista
 12. Jassu, basic on juuri tuosta syystä hyvä. Meillä on kaikki muu paitsi tyynynpäälliset ja peitot basicia.

  Melina, tuntuu, että ne joilla on samaa ongelmaa ymmärtävät mitä tarkoitan. Eli just niin;)

  Gloria, mä vähän oikaisin tuossa postauksessa ja kuvavalinnatkaan eivät olleet ihan parhaita. Mä en lämpene RL:lle, liian monta huono kokemusta.

  VastaaPoista
 13. Viimeistään nyt tuli kesäfiilis! Just hypistelin Lexingtonin denimlakanoita ja haaveilin. Pidän näistä vuodesta toiseen, joten jotain sykähdyttävää niissä on. Vähän mä muuten olen myöhässä, sillä pääsin vasta tähtien makuun... Säästän ensi talveen.

  VastaaPoista