keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Mermaid Blues

Vipp:n kausiväri vuonna 2010.Tää pysyttelee ihan siinä tutussa ja turvallisessa valkoisessa.

Kuva: Vipp

9 kommenttia:

 1. Hmm.. meillä ei Vipp:jä ole, mutta JOS olisi, niin mäkin luultavasti pysyttelisin tutussa ja turvallisessa. Vaikka kyllä tykkäänkin turkoosista...

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä väri! Siis mä voisin nuo haluta meille; onneksi noilla on hintaa sen verran,ettei tarvitse sortua heräteostoihin;-);-).

  VastaaPoista
 3. Mä en voisi kuvitella noita meille, mutta ne sen sijaan ne mattamustat olisi milloin tahansa tervetulleita :)

  VastaaPoista
 4. Hieno väri, mutta aika dominoiva. Jos olisi kylppäri, joka olisi 100% muuten kokovalkoinen, niin näyttäisi hyvälle ja olo olisi varmaan kuin Kreikassa ; ).
  Minullekin silti musta, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Jos olis tonneja heittää taivaalle niin voishan tuon setin kesäkotiin ottaa. Mutta, tuo on dominoiva väri ihan luonnossakin ja uskon, että tuohon kyllästyy aika helposti.

  Mattamusta olisi kiva korkeakiiltoisen valkoisen kanssa mutta meillä ei ole korkeakiiltoista joten pysyn valkoisissa Vippeissäkin.

  VastaaPoista
 6. Mitäh! Eikö teillä(kään) ole heittää tonneja taivaalle ;) Yellow cab tai Salmon Pink mielummin. Mutta, mutta. Sitä mattamustaa voisi miettiä... Sillä.

  Valkoista täälläkin on. Tosin isosta roskiksesta on sisä-ämpäri mennyt jo vuosia sitten rikki. Ja meni muuten ihan parin kk käytön jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Mutta Vippeihinhän saa hankittua vara-/lisäosia, viidenaiti, se on se hyvä puoli kalliissa merkkituotteissa.

  VastaaPoista
 8. Kiitti Gloria... Laiskuus on vaan niin kavala tauti. Nimim. unohdan hakea vakuutuskorvauksetkin!

  VastaaPoista
 9. Nina, kun palailet bloggailemaan niin halutessasi voit käydä nappaamassa haasteen blogistani;-) Olisi varsin mielenkiintoista lukea vastauksiasi!!

  VastaaPoista