perjantai 22. toukokuuta 2009

DSi ja HP

Käytiin ostamassa Inkalle uusi Nintendo DSi. Inkalla on se vanhin versio, jo useamman vuoden vanha (ja huomattavasti paremmassa kunnossa kuin pikkuveljen viime syksynä ostettu DS Lite).


En ole noihin konsoleihen niin perehtynyt mutta olihan tuossa äidinkin silmään kivoja uusia fiitsereitä kuten nettiselain, musiikkisoitin ja VGA-kamera.

Samassa tohinassa itselleni mukaan tarttui, taas sarjassa ei niin pakollista mutta kivaa, uusi HP:n Vivienne Tam Edition miniläppäri.


Eihän tuo ole edes mun tyylinen...

Edit. Voihan pee. Netistä kuvia pölliessäni huomasin, että DSi:stä on tulossa myös turkoosi versio. Inkalle ostettiin nyt valkoinen, koska Luksulla on musta eikä muita värivaihtoehtoja vielä Suomessa ole. Samoin huomasin, että HP:stä on markkinoilla myös harmaa, Suomessa saa vain punaista (eng.kielisellä käyttiksellä tosin tuokin).

8 kommenttia:

 1. Tuohon on suloinen tuo sinun uusi läppärisi.

  VastaaPoista
 2. Ihailin tuota samaa läppäriä jossain lehdessä (en kyllä muista missä; Ehkä Gloria)! Vähän ihmettelin miksi siihen niin ihastuin, koska en kuitenkaan ole yhtään "kukkakuosi-ihminen" :). Mutta siis toi on kyllä hieno!

  Meille on myös kertynyt noita Nintendoja vähän joka mallia. Edellispäivänä mies oli kaivanut jostain kaappien perukoilta minun sinne jemmaamani Nintendo Game cuben :). Tietty se oli ollut pakko sitten myös asentaa ja totuuden nimissä se on kyllä niiin ruma laite :)! Mutta osui ja upposi täydellisesti meidän pienimpiin, jotka tähän asti ovat olleet onnellisen tietämättömiä moisista peleistä. Meitä miehen kanssa vähän huvitti lasten innostus, kun muille lapsille se konsoli ei enää kelpaisi varmaan mistään hinnasta ;)! Isompaa tyttöä myös kiinnostaisi tuo uusi DSi...

  Ihan off topic, niin onko sulla Nina kokemusta Ver de Terren tuplafleece takeista? Näin niitä jonkun nettikaupan sivuilla ja mietin olisikohan ne kokeilemisen arvoiset. Ajattelin niitten siis olevan sellaista "windstopperi" tyyppistä... Mutta käsitinköhän ihan väärin?

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin tuollaisen läppärin ostaisin, jos ois rahaa tehdä se noin vain...=) Lapset ensin kuitenkin (taas kerran...) ja kaikki ylimääräiset pennoset säästökohteeseen nimeltä tramppa...

  VastaaPoista
 4. Joo, onhan tuo läppäri vähän erilainen.

  Milla: Tarkoitatko sitä tuulenpitävää fleecetakkia? On meillä sellainen(kin) ja toimii samalla lailla kuin softshell-takit. Pitää tuulta ja jonkin verran sadettakin. Pinta on fleecemäinen mutta veikkaan, että siihen on sekoitettu puuvillaa koska ei nukkaannu samalla tavoin kuin perinteinen fleece.

  VastaaPoista
 5. Mä en ymmärrä mitään noiden pelikonsoleiden päälle, mutta miniläppärisi on hieno ,-)

  Mulla on vieläkin omalleni tyylikäs laukku hakusessa, jospa löytäisit mullekin?!

  VastaaPoista
 6. Aamunkukka, et vielä, mutta kyllä sekin päivä tulee;)

  Ja voi ei, mä olen ihan unohtanut sun laukkuongelman. Käyn ensi viikolla kääntymässä Frankfurtissa koetan saada sieltä jotain vinkkiä. Onko sulla erityisiä toivomuksia? Materiaali, hinta yms.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nina, ei sun sentään tarvitse mulle fyysisesti sitä laukkua roudata ulkomailta:-) nämä kattavat ostospaikka vinkkisi riittävät!

  Sullahan oli Mop:n laukku, muistinko oikein? Sulla on varmasti mielessä muitakin hyviä ominaisuuksia, mitä näppärälle läppärilaukulle tarvitaan.

  Itse toivoisin:
  - pieni,mutta tilaa sen verran, että sinne mahtuu käsiveska-tarpeetkin, kestävä(nahka tai yhdistelmä materiaali) tyylikäs, ajaton malli. Merkillä ei väliä, kaikki vaihtoehdot vastaanotetaan!

  Olen monet hyvät linkit poiminut sulta, niin ajattelin että varmasti osaisit auttaa laukku-ongelmissakin ;-)

  VastaaPoista
 8. Joo, meinasin, että voin pitää siellä silmät auki. Kyseessä kuitenkin Saksan ykkös businesskaupunki ja yksi Euroopan suurimmista kentistä joten sieltä jos mistä voi vinkkejä saada. Jos löytäisi merkkejä niin voisi lähteä netistä jälleenmyyjiä tsekkaamaan.

  Mulla on Mopin laukku, se ei ole varsinainen läppärilaukku eli siitä puuttuu pehmusteet, mutta oikean kokoinen ja mallinen.

  VastaaPoista