sunnuntai 14. elokuuta 2011

Faber Castell

Joskus aikaisemmin oli puhetta Luksun hieman haparoivasta kynäotteesta. Tilanne on parantunut keväästä jonkin verran. Täytyy nyt myöntää, että kovin montaa kertaa en kesän aikana ole nähnyt kynää hänen kädessään.

Ostin koulua varten Faber Castellin lyijykyniä. Kynän varsi on kolmionmuotoinen ja siinä on pieniä ”nyppylöitä”, näin kynä pysyy paremmin käsissä.


Meillä on jo aikaisemmin hankittu saman valmistajan värikyniä. Alun perin sain vinkin näistä kynistä Akateemisen myyjältä, joka näki Luksun piirtelevän hieman haparoivin ottein. Myöhemmin Linnan neuro suositteli samoja kyniä. Hyvää palvelua siellä Akateemisessa, tekevät HUS:n hommiakin:)

6 kommenttia:

 1. Vaikuttavat hyviltä kyniltä. Kolmiokynät on yleensäkin hyviä, päiväkodille tilattiin aina värikynät kolmiokyninä, nyt pitäisi löytää kotiinkin sellaiset.

  VastaaPoista
 2. Taas oppi jotain uutta! Enpä ollut moisista koskaan kuullutkaan, mutta hyvä keksintö. Täytyypä pitää mielessä. Sellaisilla megapaksuilla kolmion mallisilla värikynillä aloitettiin aikanaan meilläkin värittelyt ja ne ovat kyllä hyviä ensimmäisiksi kyniksi.

  VastaaPoista
 3. Lisäksi noissa plusaa ulkonäöstä..
  Mitä jos Luksu piirtelisi vaikka hyökkäyskaavioita, olisiko se riittävän motivoivaa..;)?

  VastaaPoista
 4. Ja Suomalainen myy sekä lyijäriä että puuvärejä kolmionmallisina, joissa on oikeaa kynäotetta varten kolot valmiina. Kyniä löytyy sekä oikea että vasenkätisille lovettuina. Meillä esikoinen tarvitsee ja juuri eilen olin ostoksilla. Huippua kun kynyisin on erilaisia apuvälineitä. Ei vaan silloin, kun ite oltiin pienoisia... Mukavaa koulunaloitusta!
  S

  VastaaPoista
 5. kynyisin... :-) siis nykyisin.
  Ja äidillä lukihöriö :-)
  S

  VastaaPoista
 6. Katja, niinhän ne tuntuu olevan. Joudutko sä itse hommaamaan kaikki tarpeet? Kai edes jotain kulukorvausta saa?

  Jassu, ei mullakaan aikaisemmin ollut mitään hajua tällaisten kynien olemassaolosta. Mutta hyvä, että on.

  Tanja, ne taitaa olla myös jotain designpalkittuja:) Kyllä se itse asiassa on jotain tulostaulukoita vääntänyt;).

  Kiitos S! Juu, meillähän nyt ei ollut yhtään mitään:).

  VastaaPoista