keskiviikko 10. elokuuta 2011

Vetoketjuja vailla.

Hei ystäväiset,

voisitteko kertoa mulle mistä voisi löytyä housuja ja huppareita, joissa on vetoketjullisia taskuja? Yksikin vetoketjullinen tasku riittää.

Äitini osti -viisaana ihmisenä- Luksulle housut, joissa on vetoketjullinen tasku. Pysyy avaimet ja puhelin tallessa. Ehkä. Muuten kivat, mutta liian lyhyet.Olen hamstrannut syksyä varten farkkuja ja huppareita. Mutta en ole löytänyt osannut etsiä yhtään vetoketjutaskullista taskua.

Kenelläkään vinkkiä?

10 kommenttia:

 1. Mulla on sellanen mielikuva että joissain Bodenin housuissa on vetskaritaskuja. Mun pitäs tietää, koska J:kin tartteis. Tosin, nyt sillä roikkuu kaikki kaulassa, sellanen puhelintasku mis o pieni erillinen vetskaritasku.

  VastaaPoista
 2. stadium? yleensä vähän sporttisemmissa huppareissa/urheiluliikkeistä ostetuissa huppareissa on vetoketju taskuissa (enkä nyt puhu verkkaritakeista vaan esim stadiumin omista huppareista)

  VastaaPoista
 3. Ei mitään havaintoa, mutta osaanpa ottaa jatkossa huomioon. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. A, kiitti vinkistä, käyn tsekkaamassa Bodenin. L:lle ei tule mikään kaulassa roikkuva kysymykseen, ihan liian riskialtista.

  Ano, Stadium tietenkin, sähän sen sanoit. Me ollaan nykyään ihan kantiksia siellä:)

  Sanna, jotenkin ei tullut itselle mieleenkään moinen vaihtoehto. Onneksi on äiti, kyllä äiti tietää:)

  VastaaPoista
 5. Ööh, en tiedä tän syksyn mallistoista mutta meillä on ainakin ollut useammat 3Pommesin housut joissa ollut vetoketjutaskut.

  VastaaPoista
 6. Huvikseni vähän surffasin tota teidän ongelmaa silmällä pitäen...

  House of Kidsissä oli sellaisia farkkuja Vinginolta, Scotch and Schrunkilla ja Leviksellä joissa on taskuissa napit, olisiko niistä mitään apua?

  Lisäksi näin pari mallia housuja, joissa olisi vetoketjutasku, mutta niissä ei tietenkään ollut kokoja jäljellä. Mutta jos kiinnostaa, niin ehkä noiden avulla voi metsästää jostain muualta:

  http://www.houseofkids.dk/pi/Jeans-fra-MOLO-2-%C3%A5r-92-cm_115231_2105.aspx

  http://www.laerkeoglillebror.dk/gra-sweatbukser-til-dreng-fra-molo.html

  Ja sitten olisi tietenkin se "perinteinen" ratkaisu.. Ei ehkä auta kännyyn, mutta jos en avaimet sentään pysyisi tallessa:

  http://www.houseofkids.dk/pi/M%C3%B8rke-jeans-fra-Vingino-6-%C3%A5r-116-cm_125884_2105.aspx

  VastaaPoista
 7. http://www.babyshop.se/hood-jacket-svart/p/43094#filter-10

  riittääkö koko..??

  VastaaPoista
 8. I-A, kiitti vinkistä, pidän silmät auki.

  Jassu, huviksesi surffasit? Onko sulla tylsää? Kiitos, arvostan huviasi!:) Molo on erittäin hyvä vaihtoehto, samoin Vingino. S&S ei käy, 128 cm housut ovat liian pienet ja 140 cm ihan liian isot. Yhdet ovat kaapissa odottamassa...

  Tanja, nappisuoritus:). Ja mieletön parannus NS:ltä. Malli sopii meille kuin nenä päähän. Näitä ostan koko sarjan. En kylläkään tuolta, meille tarvitaan jo 150 cm. Mutta kiitos, tiedän mitä etsiä!

  Nina

  VastaaPoista
 9. Meillä on ekaluokkalaisella kännykälle vetoketjullinen pussi,jonka saa nipsulla housunlenkkuun (tai hätätapauksessa taskun reunaankin vähemmän pitävästi). Jos niitä vetoketjutaskuvaatteita ei löydy tarpeeksi niin googlettamalla: klo desingn kännykkäpussi löytyy pussukasta kuvia.
  Kotiavaimessa on samanlainen nipsu avaimenperänä kun kännykkäpussissa, mutta en muista mistä sellainen on meille kulkeutunut. Toimii loistavasti.

  VastaaPoista
 10. Kaari, juu meilläkin on sellaiset. Ongelma on vaan siinä, että poika irrottaa ne housuistaan, kun menee potkimaan palloa (ja siis potkii sitä palloa aina). Mutta kiitos kuitenkin:)

  VastaaPoista