torstai 25. elokuuta 2011

Tommy

TH ei petä taaskaan. Löytyy isälle ja pojalle, äidille ja tyttärelle. Löytyy värejä myös isoille pojille.


kuvat TH

TH:n oma nettikauppa toimii hyvin. Useamman kerran tilattu, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Yli 160 euron tilaukset ilman postikuluja.

Suomalaisista ainakin Viivi&Viktor myy. Itsellä ei ole vielä kokemusta, mutta olen kuullut pelkästään positiivisia kommentteja. Itse annan pisteitä laajasta kokovalikoimasta. Viivi&Viktorista löytyy muitakin hyväksi todettuja keskihintaisia merkkejä: tyttöjen Elle, poikien Timbe ja molemmille MOP. Uutta nousuaan (myös meillä) tekevä Levi’s on ihan tsekkaamisen arvoinen.


Ja loppuun siitä laadusta. TH:n laukku on Inkan ensimmäinen ei-reppumallinen koululaukku. Vuosia vuosia vanha ja monta kertaa pesukoneenkin nähnyt. Erittäin kuosissaan edelleen.

6 kommenttia:

 1. keskihintaisia merkkejä?! aika suhteellista

  VastaaPoista
 2. No äläpä muuta sano Tommysta! En ollut vielä ehtinyt kurkkia syysmallistoa, nyt piti käydä. En tosin päässyt vasta kun naisten takkeihin:) ja jäin arpomaan että mahdunko untsikkaan koko 36 kun muut näyttivät olevan jo LOPPU:/. Ehkä niitä tulee vielä lisää..

  Oletko koskaan palauttanut tuonne mitään, miten homma toimii?

  VastaaPoista
 3. En ole vielä ehtinyt kurkkaamaan enkä tiedä uskallankokaan.. Sana preppy kun kuulostaa liian sopivalta omaan makuuni ;-D

  VastaaPoista
 4. Ano, eikös kaikki ole? Suhteellista?

  Tanja, jos hihan pituus riittää niin mahdut. Inkalle ei kolmekutosen hiha riitä, ja on sua lyhyempi. Äidin tyttö:). En ole palauttanut, mutta voisin kuvitelle, että toimii.

  Jassu :)

  Nina

  VastaaPoista
 5. TH- tämä hyvä. Kesäwedget ihastuttivat. Hyvät jalassa. Tarvitsee apua: mahtaisivatko nuo Angelinat toimia? Tai sama korko nilkkaversiona? Hjälp!

  VastaaPoista
 6. Mulla on niitä kesäwedgejä kahta korkeutta ja ovat hyvät jalassa. Miksei Angelinatkin toimisi, onko se pohja kumia, vai mitä? Jos multa kysyt, niin toimii:)

  VastaaPoista