perjantai 5. elokuuta 2011

Tight Medium

Sannan eskarireppupostaus herätti vähän hitaammankin, koulun alkuun on reilu viikko. Vielä keväällä hyperventiloin asian suhteen, miten meidän vauvakin on jo kouluun menossa. Kesän aikana on mieli muuttunut: onneksi meidän vauvakin on jo kouluikäinen.


Tai onneksi ja onneksi, saa nähdä miten äijän käy. Psyyke on jo koululaisen, enkä epäile etteikö pärjäisi, iso poika. Aavistuksen arveluttaa energisen kaverin suhtautuminen tulevaan vapauteen, toivottavasti pysyy jokin tolkku päässä. Olen harkinnut Elisan vahtipalvelua, jos hankkisi stalkkaussysteemit kotiin. Ehkä en kuitenkaan, uskon yksilönvapauteen. Ekaluokkalaisenkin. Katsotaan mitä mieltä olen kuukauden päästä.

Mitään kouluvalmisteluja ei olla tehty. Ei kuulemma tarvitse uutta reppua ja miksi tarvitsisikaan, Tight Medium on varsin passeli koulutiellekin. Ja juomapullo pitää olla. Se on tärkeä. En tiedä miksi.Penaali on ainoa uusi ostos, arvaatte varmaan millä teemalla?:) Kyniä ja kumeja ei kuulemma tarvitse, hänellä on yksi lyijykynä ja aikoo pärjätä sillä. Vaatteita on kaapit täynnä, joten mitäpä tässä hötkyilemään.

Ai mikä on parasta koulussa? No koululaisten pitkät lomat tietenkin. Ja välitunnit kavereiden kanssa. Senhän tietää tuleva ekaluokkalainenkin. Vaikuttaa vahvasti siltä, että tulen vuodattamaan jokusen ruman sanan vielä syksyn mittaan.

5 kommenttia:

 1. Nouuu.. Se on menoa ny. Onneksi äidinkin psyyke näyttäisi olevan jo kohdillaan! :-D

  VastaaPoista
 2. Itse olin vuosi sitten samoissa fiiliksissä: kakkonen aloitti koulun. Hän ei myöskään halunnut uutta reppua (mä en tajua näitä poikia ;), mutta kyniä sai sentään ostaa. Ekana koulupäivänä repesin sitten täysin luokassa, vaikka esikoisen kohdalla pystyin sentään sinnittelemään ilman itkuja... Tsemppiä teille, kohta se taas alkaa :)

  Anski

  VastaaPoista
 3. Jos kerran poika ei mitään tarvitse niin panostat sitten itseesi :)

  VastaaPoista
 4. Mä uskon että Luksu selviytyy hienosti! Fiksut pärjää aina ja normaalit lapset oppivat kun niitä ei pahasti häiritä.

  Meillä menty pari vuotta noilla Tighteilla (tosin S-koolla) ja hyvin toimivat.

  Tsemppiä äidillekin koulun alkuun;)!!!

  VastaaPoista
 5. Jassu, tämä on nyt menoa!

  Anski, mäkin pystyin pitämään ekalla kierroksella pokan, saa nähdä miten nyt käy.

  Sanna, puhut NIIN asiaa!:)

  Tanja, mäkin uskon. Poika itsekin uskoo. On määritellyt jo omat vahvuutensa: ne välitunnit. Ja liikuntatunnit:). Matikkakin on hallussa, kun joutuu niitä urheilutilastoja laskemaan. Että eihän siihen sitten juuri muuta jääkään. Kiitti!

  VastaaPoista