perjantai 12. elokuuta 2011

Mattaa vai ei mattaa?

Teinille pitäisi saada takki. Tiedän, tämä on kolmas syksy putkeen, kun olen täällä arpomassa teinille vihreää maiharia, mutta teinitkin kasvaa. Maiharit (tai parka, miten sitä haluaa kutsua) toimii syksystä toiseen.

Aikaisemmin on ollut mattaa ja kiiltävää. Luulin, että kiiltävä olisi jo menneen kausien lumia mutta kovasti niitä vaan tuntuu edelleen olevan tarjolla.

Tätä on sovitettu. Hyvältä näytti.

Tätä ei ole nähty livenä.

Kuvassa TH:n versiot. Parkaa löytyy lähes joka merkiltä, mutta näin esimerkkinä. Pepe Jeansilla oli myös kiva malli ja Peakilla oli kevään mallistossa todella hyvännäköinen versio.

Ja nyt teinin pitäisi päättää haluaako matan vai kiiltävän. Päätöksen tekemiseen voi mennä hetki.

8 kommenttia:

 1. Ääni kiiltävälle! Laitahan kuva teinin koululaukusta... Pyytää hän nätisti. Ei jaksa enää laukkukinaa oman kanssa :(

  VastaaPoista
 2. Käyttäisin äidin päätösvaltaa ja pakottaisin mattaan. En voi sille mitään mutta kiiltävästä parkasta teinin päällä tulee mieleen punaiset lyhdyt ;)
  Varmaan joku mun päänsisäinen asia mutta tupipahan kerrottua :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin ensin ajattelin, että no tietysti matta. Mutta miksi ei kiiltäväkin - mun ajatuksia se ei ainakaan ensimmäiseksi johdata Reeberbachnille..:)

  VastaaPoista
 4. Näistä kahdesta kiiltävä, mutta muuten kallistuisin mattaan.

  VastaaPoista
 5. Maria, niin mäkin. Sovitinkin sitä ja se oli tosi nastannäköinen päällä. Jos ottaisi "kasvuvaralla", niin menisi mullekin:)

  Viidenaiti, sillä mitään koululaukkua ole, vaan niitä hemmetin kasseja tupa täynnä;). Ei muuten ole ollut puhetta TAAS uudesta laukusta, viime vuodelta on ainakin musta Kiplingin nyssäkkä.

  Anana, en tiedä miten teillä päin, mutta kyllä nuo kiiltäväpintaiset ovat olleet ihan päiväajan katumuotina jo parisen vuotta:) Mullakin on yksi, eikä kukaan ole rahaa tarjonnut (ihme!). Ja hei c'moon, ei teinin kanssa käytetä mitään äidin päätösvaltaa. Mieti nyt itsekin, siellä se olisi terapeutin tuolissa selostamassa kuinka äiti käski laittaa rusetin kaulaan:D

  Tanja, se on se ... mielikuvitus. Toisilla likaisempi kuin toisilla:).

  VastaaPoista
 6. Sanna, jep. Toisaalta nämä olivat vaan esimerkkejä, Pepe:lla on varsin mukiinmenevä matta. Ja tosiaan, meillä on ollut enemmän niitä kiiltäviä, vaihtelu voisi virkistää.

  Jäämme odottelemaan teinin omaa mielipidettä:).

  VastaaPoista
 7. Moon vaan niin olds school, juunou, less is more :D Ja se on kyllä totta, teinin pitää saaa itse kokeilla juttunsa -niin mäkin tein ja en oo tarvinnu päivääkään terapiaa ;) (vanhemmatkaan ei, tiettävästi).

  VastaaPoista