perjantai 19. elokuuta 2011

Ikisuosikki – IKKS

Tämä merkki on pysynyt mukana Luksun vauva-ajoista lähtien. Myös Inkalla oli pienempänä paljonkin IKKS:n vaatteita, tykkään vuodesta/mallistosta toiseen.
Merkiltä löytyy myös aikuisten mallistot, minulle eivät sovi, olen liian iso niihin, mutta sirompien kannattaa kokeilla.

Löytyisi  kiiltäväpintainen toppiskin,
saakohan tuon karvareunuksen irti?IKKS:n oma nettikauppa toimii kuin rasvattu. Melijoeltakin saa.

7 kommenttia:

 1. IKKS:llä on kyllä supermakeita juttuja pojille, ja tykkään monista tyttöjen jutuistakin. Esikoisen kautta aikojen ihanin vaate oli IKKS:n loistavan mallinen neuletakki, jonka idioottina menin myymään pois. Metsästin samanlaista pikkusiskolle varmaan vuoden, tuloksetta.

  VastaaPoista
 2. Mun on kullä vaikea kuvitella, että sä olisit johonkin vaatteeseen liian iso...

  Tuo toppis olisi tosi kiva! Merkki on meillä kokeilematta, mielikuva on (täysin lonkalta), että olisi enemmän pojille kuin tytöille. Onko näin?

  VastaaPoista
 3. Marika, miten sä nyt kiertoon olet hyvää laittanut?;) Jep, tiedän tunteen:)

  Jassu, mun hartiat ei mahdu niihin. Ja alaosakin on vääränmallinen;).

  On niillä tytöillekin kivoja, Inkalla tosiaan oli pienempänä aika paljonkin. Pojille on ehkä vähemmän kivoja merkkejä, siksi IKKS on profiloitunut enemmän poikien puolelle. Siis mielikuvissa, ei oikeasti:)

  VastaaPoista
 4. Okei, täytyypä pitää silmällä tuota merkkiä. Tosiaan tässä vaiheessa on tytöille vielä niin paljon valinnan varaa, mutta ehkä myöhemmin täytyy jo luovia enemmän siellä äidin maun - tytön maun välimaastossa :-D

  VastaaPoista
 5. Meilläkin tykätään, sekä tytöillä että Emilillä. Munkin mielikuva on, että löytyy enemmän poikien juttuja, mutta todellisuudessa esim. aivan ihania - sopivasti erilaisia ja reipashenkisiä mekkoja, hameita, leggareita yms.

  VastaaPoista
 6. Menenkin heti katsomaan mitä sieltä tyttöjen puolelta löytyy :)

  VastaaPoista
 7. Jassu, kannattaa pitää mielessä. Vielä teillä on valinnanvaraa, mutta kun jokusen vuoden odotat... Ja Ikksin mitoitus on varmasti Nellille passeli.

  Tanja, löytyyhän sieltä:)

  Sanna, tyttö tulossa? Onnea!:)

  VastaaPoista