torstai 18. elokuuta 2011

Jatkoaikaa

Vielä on päivetystä hieman jäljellä. Ostin sille jatkoaikaa Lancome Star Bronzer Mineral Mat aurinkopuuterin muodossa. Aikaisemmin käytin Diorskin Nude Glowta ja jotenkin tuntuu, että Lancomen aurinkopuuteri levittyy helpommin. Sopii siis tumpelolle.



Ja muistatteko Filorgan? Viime talvena kerroin niiden c-vitamiinikuurista, joka pelasti elottoman talvi-ihoni. Ostin alkukesästä Stockalta Filorgan tutustumissetin, johon kuuluu Iso Structure päivävoide, Sleep and Peel yövoide ja Meso Mask naamio. Näillä 15 ml:n purkeilla saa jonkinnäköisen kuvan siitä, miten tuote todella toimii. Niillä muutaman millin näytepakkauksilla en tule hullua hurskaammaksi, hajua lukuun ottamatta niistä ei jää oikein mitään käteen.


Biothermilta on tullut myyntiin pienempiä matka-/kokeilukokoja eri kosteusvoiteista . Erinomainen idea, itse ainakin olen niin kypsä ostamaan yli viidenkympin voidepurkkeja vain todetakseni, ettei ollutkaan ihan mun juttuni. Saman on oivaltanut myös Helena Rubinstein, jonka meikkivoiteita saa myös kompaktissa 15 ml:n koossa.


Me lähdetään nyt katsomaan uusiiko Huntelaar hattaran tai pystyykö Wallén nollapeliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti