perjantai 12. elokuuta 2011

Täydellisen shampoon metsästys

Lähes mahdoton tehtävä. Laskin, että olen testannut vuoden aikana noin kahtakymmentä settiä. Kaverit kiittävät, kun roudaan heille puoliksi käytettyjä pulloja. Mulla on paksut, karheat ja hyväkuntoiset hiukset, ja ongelma on siinä, että iso osa Suomessa myytävistä on suunnattu ohuille ja volyymia kaipaaville hiuksille. Redkenin All Soft ja Smooth Down toimivat melko hyvin, mutta eivät ole läheskään täydellisiä.

Ei ihan mutta melkein täydellinen, Kerastasen värikäsitellyille hiuksille tarkoitettu Bain Mirroir shampoo ja Chroma Reflect hoitoaine. Bain Mirror shampoo lupaa tasoittaa hiussäikeen pinnan ja esiin kiillon. Tuote pitää lupauksensa yllättävän hyvin. Hiusten pinta tuntuu selkeästi sileämmältä ja värin kiiltokin pysyy pidempään kuin monien muiden tuotteiden kanssa.


Lapsilla on tällä hetkellä käytössä Tigin Re-Energize setti ja se käy kummallekin hyvin (Luksu käyttää tietty vain shampoota). Lapsillakin on paksut hiukset, mutta yksittäiset hiukset ovat ohuemmat kuin omat jouheni. Sellaista perussettiä, käy normaaleille hiuksille, jotka eivät kaipaa erityistä hoitoa.


En tee hiuksille pesun jälkeen mitään. En käytä fööniä, en suorista enkä kiharra. Olen pese ja pidä tyyppi. Jos yksittäiset hiukset kaipaavat ojentamista, muotoilen niitä Tigin S-Factorin Spun Satin muotoiluvoiteella. Tämä on sekä minun että Inkan kestosuosikki, ties monesko purkki jo menossa. Inka föönää ja suoristaa joskus hiuksiaan ja ostin hänelle siihen tarkoitukseen saman S-Factor sarjan Flat Iron Shine Sprayta. Tuoksu on tosi kiva ja tuotteen antama kiilto lähes häikäisee silmiä. Olen välillä, silloin kuin muistan, suihkuttanut tuotetta omiin hiuksiini ja antaa todella hyvä kiillon, ei lätistä kuiviinkaan hiuksiin suihkutettuna.


Kannattaa kokeilla!

8 kommenttia:

 1. Mä käytän vain l'occitanen tuotteita. Ihan parhaita! Niin shampoo kuin kaikki muutkin tuotteet. Suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Mä liputan Kerastasen puolesta, käytän sitä kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, lisäksi pesun jälkeen länttään päähäni hiuksiin jätettävää ainetta, joka silottaa mun kutrit:)

  Ostin kyllä reissusta Tigin kiharille hiuksille tarkoitetun hoitoaineen ja sekin on ihan jees, mutta toi Kerastasen Oleo curl (tai jotain sinnepäin, en jaksa mennä kattoon) toimii mulla parhaiten.
  terveisin pörröpää eli kiharat, paksut ja karheat jouhet

  VastaaPoista
 3. Meillä taitaa olla aika samanlainen harjas ja kun en ole löytänyt samppoota, joka aiheuttaisia wau-elämyksen olen siirtynyt ostamaan mitä vaan halpaa (mm. Lidl), isossa pullossa myytävää värjätyille hiuksille tarkoitettua samppoota.

  Satsaan sitten enemmän hoitoaineeseen.

  VastaaPoista
 4. Maria, ai niillä on hiustenhoitotuotteitakin? Mulle vaan käsirasva ja suihkugeelit tuttuja. Laitan muistiin:).

  Katri, tuo Kerastase on aika metka. Tuotteet ja pullot ovat samalla sabluunalla jostain kasarilta (tai ysärin alkupuolelta) mutta mitäs sitä hyvää reseptiä vaihtamaanun. Mun mielestä Tigi on erittäin hyvin brandattu, sisältö ei ole niin hyvää kuin mielikuvasta voisi päätellä. Siis mun mielestä.

  Venny, no mitä sitä kalliimpaa ostamaan, jos halvempikin toimii:). Hoitoaineeseen satsaaminenkin varmasti riittää.

  VastaaPoista
 5. kiitoksia testausksesta, täytyy ottaa s-factor kokeiluun!

  VastaaPoista
 6. se on kun yhdellä kädellä kirjoittaa niin ei voi typoilta välttyä :/

  VastaaPoista
 7. Flat iron shine menee kokeiltavaksi täälläkin! Thanks!

  VastaaPoista
 8. Anni ja Jassu, kokeilkaa ihmeessä!

  VastaaPoista