sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kaikki kelpaa

Mikähän mussa on vikana? En voi yhtyä siihen (isoon) osaan ihmisistä, joka valittaa, että isommalle pojalle ei löydy kivoja vaatteita. Kyllä mun mielestä löytyy, ihan yli omien tarpeiden. Ja sitten joutuu valitsemaan, kun kaikkea eteen tulevaa ei voi ostaa. Ehkä mulla vaan on niin käsittämättömän huono maku, että kaupoissa tarjolla olevat kelpaa ja helposti. Mun mielestä isommille pojille löytää jopa kivempia kuin pienille. Ehkä tämä johtuu siitä, että olen siirtynyt isolapsimoodiin, eikä pienempien vaatteet jaksa vähempää kiinnostaa.

Olen päättänyt ryhdistäytyä ja jakaa mun mielestä hyviä merkkejä ja mallistoja. En kuitenkaan vielä tänään, kun se kuitenkin vaatii pientä paneutumista:).

Yksi tämän hetken suosikki on Scotch Shrunk. Ihan ekaa kertaa tämän kerron. Merkki iski ja lujaa pari vuotta sitten, eipä se poikien mallisto kovin paljon vanhempi olekaan. Viime vuonna Stocka otti merkin mallistoonsa ja se on aika hyvin edustettuna eri nettikaupoissa. Onpa sillä oma nettikauppakin.Tykkään vaatteista, mutta en näistä kamppiskuvista. Eivät näin esiteltynä ole yhtään meidän näköisiä, mutta yksittäin muihin vaatteisiin yhdistettynä toimivat hyvin.

13 kommenttia:

 1. Tosi kivoja vaatteita! Kasvaisipa meidän pikkupoika äkkiä isoksi- muutenkin kuin vaatteiden puolesta..:) Mun ongelma on, etten löydä mitään ja mistään kivaa vaatetta meidän isoille tytöille. Onneksi sentään Gapista voi sentään tilata Ruotsiinkin..

  VastaaPoista
 2. Mä oon kai siitä kummallinen myöskin, että mun mielestä pojille on aina löytynyt paljon mageempia vaatteita kuin tytöille.

  Tytöille on ehkä tarjontaa enempi, mut kaikki liika hörselö ja ym on mulle liikaa ja poikien releet kolahtaa kovempaa. Pojan kaappia ei oo ongelma koskaan täyttää ;)

  Ainoo mikä on nyt hukassa, on magee pipo. Ja siis talveen...olin just apua-postausta aiheesta tekemässä mut saa vinkata heti jos on tullut jo vastaan!

  VastaaPoista
 3. Ehkä syynä on se, että osa etsii söpömpiä, pikkulapsmaisempia vaatteita pojilleen tjs. Itse tykkään myös tällaisesta hiukan raffimmasta tyylistä, myöskin tytöillä. Kivoja vaatteita, tosiaan teidän Luksun tyylisiä!

  Tiina Huvikumpuillen-blogista

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, kyllä löytyy. Noista Scotcheista tykkäisin tosi paljon, mut ne ei kelpaa meidän nirsolle esikoiselle. Ihme kyllä Abercrombiet kelpaa, vaikka niissä on paljon samaa.

  VastaaPoista
 5. Hilla, Scotch:lta löytyy tyttöjenkin mallisto:). Mutta ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, minkä ikäiseiä teidän isot on?

  I-A, no hyvä etten ole ainoa. Tulen katsomaan ongelmaasi:)

  Tiina, ahaa. Mä en ihan tajua mitä ne etsii, kun eivät löydä;) Kiitti!

  Laura, joo ymmärrän yskän. Ne ovat vääränMERKKISIÄ. Meillä on hyvin valveutunut 7-vuotias, kaveri on erittäin perillä näistä asioista (oikein jaksan ihmetellä, mistä onkaan kaiken oppinut). Aberc. on hyvä, mutta Scotch:n pesukestävyys on ihan toista luokkaa. Jostain syystä Inkan Aberc. kestävät paremmin, en tajua syytä. Voisin tähän vuodattaa meidän käppiväännöt, mutta en just nyt jaksa;).

  VastaaPoista
 6. Juu, todellakin vääränmerkkisiä. Ja ehkä myös liian värikkäitä = ei mustia tai kirkkaanpunaisia.

  VastaaPoista
 7. Nii-iin, ehkä sulla vain on todella huono maku meihin muihin verrattuna;).
  Toi S&S on loistava! Aivan mahtavia juttuja.
  Isolapsimoodi.. hyvä käsite, se taitaa olla mullakin päällä Idan kohdalla ja siirtyisin kyllä mieluusti poikienkin puolella sinne isompien puolelle.
  Mä kyllä löydän tytöille helpommin, mutta ei Emilinkään vaatekaappi ihan tyhjä ole...
  Täältä olen monta kivaa poikien juttua löytänyt, kiitos niistä!!!

  VastaaPoista
 8. abercrombien kopioita hyvin pitkälle!

  VastaaPoista
 9. Tanja, aikansa kutakin. Ole hyvä, kiva jos on jotain apua ollut:)

  Ano, tyylillisesti hyvinkin. Kuten moni muukin merkki. Mutta varsin hyvä sellainen!

  VastaaPoista
 10. S&S on loistava, tykkää äiti ja poika. Aberitkin on... mutta ekassa vähän haittaa hinta ja tokassa saatavuus. Täydelliten farkkujen metsästys jatkuu, en ymmärrä miten Ruotsin Nextillä oli sellaisia leveälajkeisempia (j:n käytetyimmät) mutta netissä ei... Peakin huppareissa on mielestäni ehdottomasti paras laatu... mutta vähän tylsiä pidemmän päälle.

  Jatka esittelyjä -kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Meilläkin S&S Napapijrin ohella ihan lemppari, sieltä löytyy "kaikki" :) Farkuissa ykkönen hinta/laatusuhteessa meillä ehdottomasti Vingino, ootteko kokeillu? Toki S&S:lla on ihania housuja myös, niiden reisitaskuhousut on mageita! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Anu

  Ps. Innolla odotan esittelyn jatkumista:)

  VastaaPoista
 12. Anana, Peakit ovat hyviä, mutta tylsiä:) Meillä ne ovat vain liikuntakäytössä, siis täysin profiloitu urheiluvaatteiksi;).

  Anu, Napapijrit ovat hyviä, mutta meillä todella nähty. Mallit ovat vuodesta toiseen samanlaisia, ja kolme kautta samanlaisissa kuteissa on aika maksimi. Vingino on myös hyvä, ehkä hiukan kulunut sekin. Ainoa poikkeus on ne Italia-farkut, joita on ollut useammassa koossa;). Kiitos samoin!

  Nyt tuli suorituspaineita...

  VastaaPoista
 13. Kiitos vinkistä, täytyy tutustua kyseiseen merkin tyttöjen vaatteisiin! Jos vaatteiden kohdalla on ongelmana löytää mistään mitään kivaa- niin kenkävalikoimahan se kaupoissa vasta hanurista onkin:) kaiken ikäisten lasten kohdalla! (Nina: mun mussukat ovat iältään 11,9,6,4 ja 1)

  VastaaPoista