perjantai 26. elokuuta 2011

Puhtaat hampaat

Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla hampaita pestessä hammasharja lakkaa toimimasta? Voin sanoa, että ei kivalta tunnu ei. Varsinkaan kun taloudesta ei löydy yhtään manuaalista hammasharjaa. Tai yksi löytyi, Luksun vuonna miekka ja jotain hammaslääkäristä saama pehmeääkin pehmeämpi vauvaharja. Yritä sillä sitten pestä hampaita. Onneksi oli hammaslankaa ja suuvettä, niiden avulla kehtasi mennä K-kaupan kautta töihin.
Kävin lounastunnilla ostamassa uuden, Oral-B Triumph 5000. Tarkemmat speksit täältä.Tästä löytyy ajastintoiminto, mikä on ihan ehdoton lasten kanssa.

Meidän aikaisemmassa, kuusi vuotta vanhassa Philipsissa, oli myös ajastintoiminto. Harja ilmoitti värähtelyllä milloin on aika vaihtaa paikkaa. Vanha harja myös sääteli optimaalista harjausta. Toivotaan, että tämä toimii yhtä hyvin.

Oikein hyvää taiteiden yötä!

4 kommenttia:

 1. Ajankohtainen aihe. Terveisiä suuhygienistiltä! Hyvä hammasharja pitää hammaslääkärin ja -pöpöt loitolla. Ärsyttävää on se, että pelkkiä runkoja on vaikea löytää. Mitä tekee >5 laturilla?

  Hei- eikö teillä käy satunnaisia yövieraita? *****- yöpaikassa on oltava valikoima hammasharjoja eri ikäisille ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä samanlainen ja lapsia motivoi toi hyvmynaama - vaikka eivät vielä siis tolla pesekään. Käyttääkö Luksu myös samaa sähkäriä kuin te aikuiset?

  VastaaPoista
 3. Viidenaiti, saakohan pelkkiä runkoja mistään? Pitäisikin kysyä maahantuojalta. Tai Stockalta. Meillä on yövieraillekin tarjolla sähköhammasharja, siis tietenkin omat vaihtoharjat:)

  Tanja, käyttää samaa runkoa kuin muutkin. On käyttänyt ihan pienestä asti. Isovanhempien luona on sellainen lasten sähkäri, en tiedä onko siinä eroa. Meidän vanhassa harjassa ainakin sai tehoa säädettyä.

  VastaaPoista
 4. Meillä myöskin lapset käyttää tuota samaa hammasharjaa tosin omilla lasten harjoilla. Hyvä tuo on : )

  VastaaPoista