tiistai 11. maaliskuuta 2014

EGF ja vartaloseerumit


Sain pari vuotta sitten testattavaksi islantilaisen BIOeffect EGF -kasvoseerumin. Totesin tuotteen silloin varsin käyttökelpoiseksi mutta kokeilu jäi kuitenkin siihen yhteen kertaan. Tämän talven aikana olen käynyt ostamassa useammankin EGF -satsin apteekista, olen nimittäin toiminut seerumikuriirina ystävilleni. Jostain syystä EGF:n hinnat ovat Suomessa halvemmat kuin esimerkiksi Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Viime viikolla vein taas yhden seerumikuurin ystävälleni Ruotsiin ja ostin samalla seerumia myös itselleni.

Tällä kertaa seerumi tuntui tehokkaammalta kuin aiemmalla kokeilukerralla. Voi olla, että ihoni on vanhentunut pari vuotta (pettämätön logiikka) tai vuodenaika on otollisempi seerumille. Niin tai näin, kokemus oli varsin positiivinen, väitän, että jopa tummat silmänaluset ovat vaalentuneet seerumin käytön aikana. En yhtään ihmettele, että tuote on niin suosittu, ainakin omassa ystäväpiirissäni.

Pyörittelin apteekissa myös saman valmistajan vartaloseerumia. Mulla ei ole kokemusta vartaloseerumeista, tähän asti ei ole ollut tarvetta tai uskoa niiden tarpeeseen, mutta ehkä niidenkin aika olisi jo. Onko kenelläkään kokemusta BIOeffectin tai jonkun muun valmistajan vartaloseerumista, toimiiko ne? Vai meneekö samaan huuhaa -kategoriaan selluliittivoiteiden kanssa?

2 kommenttia:

  1. Ei ole kokemusta noista, mutta kävin tuon Tomsin tossulinkin kautta huutiksessa ja huomasin, että olet myymässä Vichyn silmänympärysseerumia. Sitä samaista, jota olen aikeissa hehkuttaa maasta taivaisiin, sillä _vannon_, että se on kasvattanut ripsiän pidemmiksi - mieti nyt siis vielä kerran!

    VastaaPoista