tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvin delegoitu

on kokonaan tehty. Ei ole joulustressiä. Jouluvieraatkin ovat saapuneet ja ystävällisesti ohjattu naapuriin yöksi (naapurit siis reissussa ja heiltä on lainassa yösijat, emme siis tuuppaa omia sukulaisiamme ystävien iloksi).

Joululahjat ostin poikkeuksellisesti jo viikkoa ennen joulua ja suurimman osan valmiiksi paketoituna. Ne, jotka jouduin itse pakkaamaan, paketoin perjantaina töissä (samalla kun huudatin jingle bellsiä). Nuoremmat kollegat katsoivat hitaasti, mutta kyllä ne sitten joskus ymmärtävät.

Viikonloppuna ehdittiin hippaamaan sekä kolme- että viisikymppisissä eikä oltu edes pahemmin kohmeessa sunnuntaina. Kävin tänään tekemässä ruokaostokset ja Herkussakin oli ihmeellisen väljää. Joulufiilistä hain Hakaniemen hallista, melkein ostin Reiniltä kinkun, vaikka sitä ei meillä kukaan syö.

 
Meni niin stressittömäksi, että viime yönä pesin sohvan päällisiä ihan varmuuden vuoksi. Sain myös kesällä ostetun lampun paikoilleen, kyllä kelpaa nyt höyhenten alla nukkua*. Olen melko varmasti unohtanut jotain, ei tämä ennen näin helposti ole mennyt.

* höyhenet laskeutuvat muutaman viikon kuluessa, ohjeen mukaan hommaa voi nopeuttaa föönaamalla varjostinta

Jään odottamaan milloin kuuma kivi tippuu päähän, teille toivotan oikein hyvää joulua!

8 kommenttia:

 1. Ihana lamppu, ihailin tuota juuri Stockalla - sopisi meillekin :-) Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja hyvää uutta vuotta!:)

   Joo, tuo lamppu olisi ollut nyt kantiksessakin, mutta piti taas ostaa täyteen hintaan;)

   Poista
 2. Ihanan stressitöntä joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin:) Ja kaikkea muuta, en taas ehtinyt ajallaan kommentoimaan.

   Poista
 3. Tahtoo kans nuo sulat makkariin! Hyvää joulua koko populaatiolle ja terkut uunoilta täältä Epsanjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, näin niinku vähän myöhässä, tai reippaasti etukäteen:)

   Tuon lampun piti mennä alun perin Inkan huoneeseen, mutta ei sitten kelvannut. Kysyi ensimmäisenä, että onko kynitty elävältä otukselta:(

   Mua harmitaa, etten ostanut sitä isointa, olisi sopinut paremmin meidän makkariin kuin tuo keskikokoinen. Mistäs sitä etukäteen taas tajusi...

   Poista
 4. Täydellinen joulu siis! Aika loistava diili tuo majoitus naapureilla.

  Meilläkin ollut tavallaan hyvinkin iisi joulu, kun ei tarvinnut kenenkään vieraan takia stressata. Pentu on kyllä pitänyt meidät kiireisenä, mutta eipä ole tarvinnut välittää kuusesta, miljoonasta eri ruokalajista (vuosi vuodelta vähemmän perinteisiä ruokia) tai hillittömästä astiarumbasta.

  Onpa upea lamppu, hyvä kun sait paikoilleen!
  Joulun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä toimii naapuriapu loistavasti. Jos oma jääkaappi on tyhjä niin aina saa naapurista ruokaa. Tai sijoitettua anopin sinne:)

   Teidän pentu on ihana, jotenkin skarpin näköinen kapistus:)

   Poista