maanantai 25. marraskuuta 2013

Kerrastoja 9 -vuotiaalleAina tämä kylmyys yllättää vaikka mentäisiin marraskuun viimeisellä viikolla.
Craftin teknisissä kerrastoissa on ihan hyvä hinta-laatusuhde, samoin Schiesserilla. Mitoitus on kummassakin mielestäni normaali. Helly Hansenin ja Peakin kerrastot ovat myös hyviä ja niissä on mielestäni aavistuksen kapeampi mitoitus, tosin niiden on hintakin hieman kovempi.

Olen mielestäni aiheesta kirjoitellut usein ennenkin ja mun piti alustaa tämäkin postaus niihin, mutta tuo blogin hakutoiminto ei niitä löytänyt. Jos joku lukija löytää, niin saa linkata.

Ja suosituksia hyviksi havaituista teknisistä kerrastoista otetaan ilolla vastaan.

7 kommenttia:

 1. Saako noita Crafteja nukkaamattominakin versioina? Meillä oli yhdet ja ne meni hetkessä kauhean nukkaisiksi -siksi niitä ei ole sen jälkeen ostettukaan. Malli oli kyllä hyvä, inhoan mm. Everestin "löystyviä" housuja :(

  Laura V

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut sama kokemus aiemmin Crafteista, nukkaantuivat kertalaakista. Tämä kyseinen yksilö, joka on siis tämän vuotista, on pysynyt hyvin pesuissa. Olisi hyvä löytää ne aiemmat keskustelut aiheesta, muistaakseni olen niissä lytännyt Craftit ;) Ehkä tuotekehitystä on siis tapahtunut.

  Mulla on sama kokemus Everestistä, en tosin ole kokeillut kuin kerran..

  VastaaPoista
 3. Minä kaipaisin vinkkejä mehdollisimman pehmeistä kerrastoista, meillä kuopus niin herkkänahkainen, etteivät mitkään oikein kelpaa. Joko materiaali sellaisenaan on kutittava, kuten Crafteissa ja kaikissa villaa sisältävissä tai sitten saumat kutittavat. (tiedän itse fiiliksen, mun on vaikea löytää itselleni kutittamattomia sukkahousuja ja pitkät saumalliset pitkät kalsarit pidän päällä aina nurinpäin) Kokeiltu on jos joatkin merkkiä, mutta kaikista vikisee. Usein lähtee treeneihin alimmaisena tavallinen puuvillapaita, mikä ei nyt niin hyvä vaihtoehto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en valitettavasti tiedä noista teknisistä alusasuista, että onko siellä tarpeeksi pehmeää, mutta tavallisista kannattaa kokeilla bambua. Esim. Black Horsella on bambualuskerrastoja, ne ovat tosi pehmeitä.

   Poista
 4. Missäs teillä näitä alusasuja pidetään? Käytetäänkö muutenkin kuin urheillessa?

  Meillä on ollut Everestin alusasuja, jotka olleet tosi hyviä. Lindexin alusasusta myös hyvät kokemukset. Molempien hinta-laatusuhde ollut hyvä!
  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä urheillessa: treeneissä, luistellessa, hiihtäessä, mäessä. Eli siis ylipäänsä ulkona ollessa :)

   Meillä oli yksi Everstin kerrasto, mutta se oli täysi susi, pitää varmaan kokeilla vielä uudestaan.

   Poista
 5. Pieni informaatikko minussa heräsi ja kaivoin ainakin yhden postauksen. Ei kylläkään Craftista..

  2.11.2011
  http://inkasliving.blogspot.fi/search/label/lasten%20vaatteet?updated-max=2011-02-20T19:42:00%2B02:00&max-results=20&start=91&by-date=false

  VastaaPoista