sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Cube Co. ja Global Girl kosketusnäyttösormikkaat

Jokin aika sitten etsin kokonahkaisia kosketusnäyttösormikkaita itselleni. Täällä asiasta kyselin ja Hanna Turusta vinkkasi Tigerin sormikkaista. Kiitos Hannalle ja Hannan siskolle, mulla on nyt omani. Kiitos myös nelikymppiselle ystävälleni, joka täysin pyyteettömästi ja pyytämättä toimi personal shopperinani ja lähetti dataa siitä, että myös Stockalta löytyy kosketusnäyttöystävällisiä nahkasormikkaita. Näin sai mieskin omansa. Ja vanhempien ja appivanhempien joululahjaongelma on ratkaistu. En ikinä ole ollut näin ajoissa.


Täysin sattumalta, en älynnyt edes etsiä, löysin kosketusnäyttösormikkaat myös pahnan pohjimmaiselle: Stockan Cube Co. mallistosta löytyy myös lapsille neulesormikkaita, joilla onnistuu puhelimen käyttökin. Tytöille löytyy omissa väreissään Globalin mallistosta. Vielä kun löytyisi junnukokoja myös paksummista versioista, niin elämä olisi varsin mallillaan.


Samalla reissulla mukaan tarttui  Luksulle Bartsin talvihanskat. Ei mitään käsitystä miten nämä toimivat, mutta kokeillaan. Meillä on ollut aikaisempina vuosina lähinnä Inkalla Bartsin pipoja ja lapasia, jotka ovat olleet varsin hyvälaatuisia (nokkelampi tietty neuloisi mieleiset itse).

9 kommenttia:

 1. Juu nokkelammat ja osaavammat neuloo itse:) Kiitos taas vinkistä, mitä mä tekisin ilman sua. Noi pitää käydä itselle ja lapsille hakemassa. Ihana toi sun personal shopper, me like.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa käydä ostamassa. Eikö olekin, mäkin tykkään:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Nyt löytyy tältäkin nelikymppiseltä kosketusnäyttöpuhelin ja nahkasormikkaat pitää olla sen mukaiset. Täältä kehäkolmosen takaa luulisin Sokoksen olevan paikka josta ihmehanskat löydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sieltä löytyy, tai ainakin luulisi löytyvän.

   Poista
 3. Kun vuosi sitten kuulin ekan kerran kosketusnäyttösormikkaista, meinasin tippua tuolilta - kaikkea kanssa. Alkaa kelkka pikkuhiljaa kääntyä, kun tuolla tuulessa ja tuiskussa näpyttelee.. Kiitos siis asiantuntevista vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo pari vuotta sitten etsinyt katseenkestäviä "touch screen friendly" hansikkaita. Mun mielestä niitä on markkinoilla yllättävän vähän, ottaen huomioon, että kaikki näytöt vaativat niitä. Ehkä ensi vuonna käsinevalmistajatkin heräävät tilanteeseen...

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä! Barts vs Hestra? Entä mikä neuvoksi kun asiakas valittaa, että Cube on massaa? :( Onhan ne värikkäitä ja hyvin tunnistettavia. Miksi aina kun kuvittelee asian helpoksi se muuttuu? Saako toivoa, vaikka jouluun vielä 1,5 kk? raporttia idän ihmeestä- uusi Itiksen Stocka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksa uskoa, että Bartsit pääsivät lähellekään Hestraa laadussa. Ostin Bartsit ihan koulukäyttöön, ei niin v**tuta kun/jos katoavat matkalle;) En mä ainakaan erota Cuben hanskoja muista, niissä ei ole mitään erottuvaa elementtiä.

   Joo, saa. Käytiin maanantaina uudessa Herkussa, ihan nastan oloinen paikka. Muuten en ole ollut mestoilla enkä siis ehtinyt käymään. Ensi viikolla on viralliset avajaiset, voin raportoida:)

   Poista