maanantai 30. syyskuuta 2013

Tukholman hotellitärppi

Alkusyksystä tultiin autolla kohti Tukholmaa ja kävi klassisesti: myöhästyttiin laivasta. Piti siis löytää tunnin varoitusajalla hotelli, johon auton saisi kivuttomasti parkkiin (mielellään ilmaiseksi) ja jossa olisi kaksi vapaata huonetta. Otin ystäväni Tripadvisorin avuksi ja heti toisen kohdalla tärppäsi.

Kungsholmenilla sijaitseva Courtyard by Marriott Stockholm oli todella positiivinen kokemus. Siisti hotelli, jossa standard huoneetkin olivat yli 25 m2. Huoneissa kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Viihtyisä lobbybar ja ravintolassa syömäkelpoista ruokaa, jota sai vielä 22 jälkeen illalla. Satuttiin paikalle perjantaina, jolloin tarjolla olisi ollut after work party dj:neineen päivineen. After workin sijasta suunnattiin Gröna Lundiin. 


Brekkarikin ihan hyvä, bonuksena serviisi klo 11 asti. Ilmainen wifi (ei ihan nopein, josta tietenkin tuli sanomista). Nopeamman yhteyden olisi saanut lisämaksusta. (P**kamutsi ei suostunut maksamaan. Siitäkin tuli sanomista. Nykynuoriso.) Auto saatiin parkkiin lähikadulle. Ilmaiseksi. Hotellia vastapäätä on iso Ralambshovin puisto ja muutenkin paikka oli kesäisellä säällä erittäin viihtyisä. Lähimmälle tunnelbana-asemalle (Fridhemsplan) kävelee pari minuuttia ja metrolla ajelee ytimeen alle 10 minuutissa.


Erittäin kohtuuhintainen, 109 euroa huone (sisältäen aamiaisen), uudehko hotelli johon voisi mennä uudelleen. Ja jota voi suositella muillekin.

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, pistetään muistiin. Tosi kohtuuhintainen ja sijainti hyvä. Meillä oli lomareissulla yleisin valitusaihe liian hidas tai täysin toimimaton netti - tosi paska mutsi kun hotellin Wi-Fit takkusi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on. Ja mulla on vahva mielikuva, että lisävuode on ilmainen isommallekin (Nikelle) lapselle. Jos ilman teidän ihan isoja lapsia olette menossa niin mahdutte mainiosti yhteen huoneeseen.

   Poista
 2. Meillä myös hyvä kokemus tästä hotellista! Respassa oli suomenkielistä porukkaa ainakin vuosi sitten kesällä, joten ei päässyt edes ruotsia puhumaan :) Mennään ehdottomasti uudelleen!

  Anski

  VastaaPoista
 3. Meillä myös hyvä kokemus tästä hotellista! Respassa oli suomenkielistä porukkaa ainakin vuosi sitten kesällä, joten ei päässyt edes ruotsia puhumaan :) Mennään ehdottomasti uudelleen!

  Anski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Respa oli tosi ystävällisiä ihan toisella kotimaisellakin:) Seurasin sivusta erään hankalan asiakkaan kanssa käytyä keskustelua ja hoitivat homman tosi tyylikkäästi.

   Poista