sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tupareissa Tukholmassa

Käytiin pikaisella visiitillä Tukholmassa, ystävien tupaantuliaisissa. Itse yövyimme Hotel Skeppsholmenissa, joka oli tosi kiva hotelli. Se sijaitsee nimensä mukaisesti Skeppsholmenin saarella, Moderna muséetin naapurissa, ihan kivenheiton päässä ytimestä. Tänne on ihan pakko päästä kesäaikaan uudestaan.


Toisena iltana käytiin syömässä, missäpä muuallakaan kuin Farangissa. Ei pettänyt Tukholman versiokaan, vaikka kieltämättä tuli vähän fiilis, että on tässä omat eväät mukana:) Mutta mitäpä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan.

 

Shoppailtu ei juuri laisinkaan, en ole vieläkään päässyt oikein kevätvaatemoodiin, toisaalta en tarvitse yhtään mitään eikä nämä säät oikein motivoi mitään ostamaankaan. Gallerianin Hollisterilla sentään käytiin, lähinnä teinin vaatevarastoja täydentämässä. Vaikka Hollisterilla ei lasten mallistoa olekaan, niin Luksu sai yhden t-paidan, poikien malliston pienin koko ei ole lainkaan liian iso. Että jos Tukholmaan olette menossa, niin tuolla kannattaa käydä (ja ottaa korvatulpat mukaan;).

8 kommenttia:

 1. Hollister! IIIIKS! Jos ei pojalle löydy mitään ( seuraavalla kerralla) niin suihkusaippua newport tms. on kuulemma todella miehekäs, väittää lähes ikätoveri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, katellaan. Itse asiassa meillä oli viime viikolla pienimuotoinen kriisi koskien suihkusaippuaa:) L lähti ensimmäiselle leirilleen ilman vanhempia ja kaikki matkakokoiset saippuat ja shampoot olivat "tyttöjen värisiä" eikä niitä tietenkään voinut ottaa mukaan. Kantoi sitten 250 ml:n shampoopulloa mukanaan, mikäs siinä;)

   Poista
 2. Me oltiin samassa hotellissa puolitoista vuotta sitten ja tykättiin. Nyt alko kyllä tekeen mieli lähtee saikulla stokikseen toukokuussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ihan varma, että olen ollut tuolla aiemmin. Muut vaan väittivät vastaan niin uskottavahan se oli, etten ole ollut. Olenkohan mä sun kanssa puhunut mestasta ja kuvitellut itsenkin olleeni siellä:). Voi olla...

   Mä voin lähteä mukaan hoitsuksi (olen erittäin pätevä:), mulla on aika paljon vanhoja lomia käyttämättä. Näen jo itseni siellä terdellä auringonpaisteessa;)

   Poista
  2. Juu lähe vaan hoitsuksi,Mä oon jo katsellut lentoja:)

   Poista
 3. Voi apua niitä Hollisterin ja Abercrombien liikkeitä.. Mulla tulee aina vähän huimaava olo niissä. Kivoja ja hyvänlaatuisia vaatteita kyllä.

  Oliko Tukholman Farangissa sama menu kuin Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, kuulohan niissä menee.

   Oli mun mielestä ihan sama menu.

   Poista