tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kesäaika

Kyllä tätä on odotettukin. Kesäaikaa. Törkeän kylmähän siellä edelleen on, mutta ollaan kuitenkin voiton puolella. Ei puristanut yhtään vaikka jääkaappi ammotti tyhjyyttään kotiin palatessa: Aina voi soittaa kaverille ja kutsua itsensä, ja perheensä, syömään. Varsinkin kun ystävä on niin kaukaa viisas, että arvasi meidän kotiutuvan nälissämme.

Ei puristanut tämäkään näky: Remppamiehet olivat jättäneet homman vähän vaiheeseen, itse asiassa kokonaan tekemättä. Nuo levällään olevat kamat menevät ihan omaan piikkiin, en muistanut ohjeistaa apulaisia. Jääkaappiin varatut bisset ne kyllä olivat muistaneet juoda.

Mitä väliä, se on kesäaika.Ensimmäistä kertaa tänä vuonna kotona valoisaan aikaan, mieletöntä. Ikkunat ovat tosin kertakaikkisen paskaiset. Mitä väliä. Aina voi kutsua äidin kylään:)

Hyvää mieltä ja auringonpaistetta jokaiselle!

 

4 kommenttia:

 1. Ohhoh aikamoinen yllätys teiltä. Ei se haittaa:D

  - E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kuule minäkin yllätynyt. Varta vasten roudasin kamoja peilistä lähtien työhuoneeseen jotta pääsevät laittamaan makuuhuonetta. Vaan miten kävikään, toinen puoli sängystä löytyi toisesta ja toinen toisesta huoneesta. Ja kamoja en todellakaan ollut noin levitellyt.

   Poista
 2. Kuten ennenkin on todettu, on meitä moneksi. Meillä pakattiin eilen illalla kyyneleet silmissä suksia kesäteloille, vaikka nuorimmaiset polkivat kiukkuisesti jalkaa vieressä. No, onneksi on jäähallit, joissa perheen talvi jatkuu edelleen melkein päivittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on. Meitä moneksi ja jäähalleja.

   Aina tulee uusi talvi, halusi tai ei:)

   Poista