perjantai 7. syyskuuta 2012

Designlakua

Vakiostokseni Tanskassa, tai Kastrupissa, on Lakrids by Johan Bülow lakritsit. Niitä on tituleerattu myös designlakuiksi. Designia tai ei, niin aivan tajuttoman hyviä ne ovat. Ja kaikista parasta niissä on se, että ne ovat gluteenittomia. Nyt Lakridsia saa Suomesta, ainakin Stocka lanseerasi tuotteet tänään.

 
Makuja löytyy tosi paljon erilaisia. Ihan peruslakusta habaneroon. Ostin tietty suklaapäällysteisiä. Löytyy myös nestemäisenä, jokainen voi blandata mihin haluaa:)

Ihan halpoja ne eivät ole: 160 gramman purkki maksaa 5,95 euroa. Mutta huonompikin gluteeniton lakritsi yltää samaan kilohintaan, joten maksan ihan mielelläni design-lisää. Gluteenittomuus on näissä sivuseikka, näitä syövät ihan kaikki. Plussaa myös siitä, että koko purkkia ei voi syödä kerralla. Ei vaan pysty. En edes minä.

Me lähdetään kannustamaan Huuhkajia, hauskaa iltaa kaikille!
20 kommenttia:

 1. Sama uutinen bongattu. Joo, lakut ovat niin hyviä että niiden saatavuus Suomesta on uutinen :) Köpiksen Tivolissa oli viimeksi noiden maistiaisia ja multa meinasi jäädä laitteet väliin kun kipitin maistiaisesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tivolissa olen tainnut minäkin ekan kerran maistaa.

   Poista
 2. Ai ei pysty vai... No multa taisi kyllä onnistua (tai ehkä korkeintaan kaksi iltaa kesti), kun edelliseltä reissulta ostin kotiin viemiseksi. :-P Ihan törkeän hyvää, parasta kun pysyn jatkossa erossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi iltaa on ihan eri asia kuin yhdeltä istumalta:) Parasta olisi tosiaan pysyä erossa...

   Poista
 3. Tätähän on pakko päästä kokeilemaan! Oikein designiä :) Jahka joskus Stockalle asti pääsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, hyviä ovat. Niistä voi rakentaa vaikka jonkin hienon designtornin:)

   Poista
  2. Niistä tyhjistä!

   Poista
 4. Onneksi ei ole Stokkaa lähellä :D Tähän asti gluteeni on estänyt pahimmat lakunhimot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei munkaan pitäisi näitä syödä, mutta eihän tällaista tilaisuutta voi jättää käyttämättä.

   Poista
 5. Tivolista ostettiin ja ne oli ihan tajuttoman hyviä, kiitos infosta et saa täältäkin!

  VastaaPoista
 6. Mäkin bongasin saman ilouutisen. Suklaaversio on loistava, yllättäen. -T

  VastaaPoista
 7. Eli huomenna stockalle, laku pitäisi olla jokaisen ihmisen perusoikeus ajasta ja paikasta riippumatta!! Säälittää vilja-allerginen poikani, mistä hän jääkään usein paitsi! Taidan ostaa hyllyn tyhjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, vilja-allergia on tosi tylsä juttu. Keliakian hoito on nykyään helppoa, valikoimaa on ihan eri tavalla kuin vaikka 10 vuotta sitten. Toisaalta en tiedä, onko se välttämättä hyvä asia, ihan kaikkea näkemäänsä ei tarvitsisi syödä;)

   Poista
 8. Miten niin et muka pysty? Viime viikolla ostin Kastrupista ja harmittelin, kun meni niin nopeaa. Taidan hipsiä kohta Stockalle, onkohan niitä täällä meidänkin kylässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee!:)

   Ei noita kukaan koko purkkia pysty syömään, tai sitten mulla on vaan harjotuksen puutetta;)

   Poista
 9. Oman sherpan kanssa kaupassa pe. Maistattaja kaivoi tiskin alta A:n ja B:n lisäksi C:tä, jota Stocka ei ottanut valikoimiinsa… Se sherpa heitti kärryyn parit molempia. Nätti Chilewich :)

  VastaaPoista
 10. Perheestä 3/4 masteli tänään Stockalla lakuja. Mies tykästyi siihen suklaawhaterveriin ja Jii tunki chililakuja poket täyteen, se passion-valkouskaamuistaakseni ei kai maistunut. Me tytöt skipatiin... tai likka nuolaisia yhtä palljoa jonka jälkeen se piti syöttää isille. Eli miesten juttu täsä taloudessa :)

  VastaaPoista