torstai 6. syyskuuta 2012

Cristalliste

Ostin pari viikkoa sitten Kerastasen Bain Cristalliste –sarjan shampoon ja hoitoaineen. Sarja on tarkoitettu pitkille hiuksille ja shampoossa on vaihtoehtona ohuille tai paksut hiuksille omat versionsa.

Tuotekuvaus lupasi yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista ja tietenkin uskoin. Senkin takia, että mulla on ollut hyviä kokemuksia saman valmistajan Nutritive -sarjasta jo 90 –luvun alusta asti. Samoin värjätyille hiuksille tarkoitettu Reflection –sarjan tuotteet ovat todella hyviä. Mun hiukset ovat helpot: hyväkuntoiset ja paksut, aavistuksen karheat mutta eivät vaivaksi asti. Pese ja pidä malli. En koskaan föönaa hiuksiani tai käytä muotoilutuotteita.  
 
Cristal vaahtoaa kivasti ja tuoksu on ok, hyvin Kerastasemainen. Mutta pesun jälkeen hiukset menevät pitkin päätä, oikein mallia liimaletti. Kokeilin useampana päivänä, aina sama lopputulos. En edes tiennyt, että sellainen olisi mahdollista. (Ja ennen kuin joku viisaampi ehtii älähtää: En käytä tuotteita liikaa tai liian vähän, osaan kyllä annostella shampoota).  Eli näillä tuotteilla voisin heittää vaikka vesilintuja. Käytän ne kuitenkin pojan hiuksiin, hänellä se ei ole niin justiinsa.

Jotain hyvääkin. Kylpyhuoneen kaappeja kolutessa ja vaihtoehtoisia shampoita etsiessä löysin koruja. Unohtuneita koruja. Tuollaisia nahkaisia ja punottuja, niiteillä ja ilman.
 
Valkoinen Snön koru on uusi, ostin niitä kolmessa eri värissä.
Dimangit ovat Vågan ja oikeanpuoleiset Filippa K:n.
 

2 kommenttia:

 1. Heh, meillä mies saa käyttää mun tyrmäämät jämät :D Mut siis näissäkin pitäs saada testerit eka ennen kuin ostaa isot pullot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testerit olisi hyvä olla myös shampoissa. En osta enää yhtäkään kasvorasvaa tms. ilman testeriä, niin monta hutia on tullut.

   Voikaa hyvin!:)

   Poista