sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kusetuksen makua.

Tässä on nyt kolme tuntia venattu sitä ilmatieteenlaitoksen lupaamaa ukkosta.
 Ei näy eikä kuulu.

Pitää hommata korkeampi verkko, nuo tulee yli tuolta.
Tai jos laittais sellaisen lukittavan kannen, pysyisivät tallessa:).

Olen tahkonnut auton ratissa viikonlopun aikana reilu tuhat kilometriä. Auton ilmastointikin hajosi.

Olen aika pahana.

9 kommenttia:

 1. Ajelin tänään Lahdessa, siellä ukosti. Jospa ois sinnekkin tulossa :) Mulle kelpaa helteetkin, mutta päivällä ei voi lasten kanssa lenkkeillä.

  VastaaPoista
 2. O-no-no, taisi auton lisäksi myös kuskin pinna kuumentua :-/

  Juu, ukkonen on kyllä aika tehokkaasti kiertänyt meitä. Eilen oli ihan järjettömän kuuma vielä ilta kuudenkin aikaan.

  VastaaPoista
 3. Ou nou, on tainnut olla autossa kuumat oltavat.

  Meillä nuorin on ottanut tavaksi oksentaa autossa helteellä, vaikka on hyvin ilmastoitu auto. Huoh. Huomenna lekuriin hakemaan matkapahoinvointidropit, että vältyttäisiin kesän muilla reissuilla pahemmilta katastrofeilta.

  VastaaPoista
 4. Joka paikassa tässä maassa sataa paitsi täällä. Me huruuteltiin eilen Salossa ja siellä oli ihanan raikas kaatosade mitä piti jäädä oikein imppaamaan :D

  Kirjoitteli Sokrutin joka ei pääse kirjautumalla kommentoimaan ja selittelää tätä aina nimmarinsa ohella.

  VastaaPoista
 5. Jep, mekin siirrettiin sovitut grillibileet perjantailta lauantaille, jotta on se ukkonen sateineen alta pois. Ei tulle perjantaina ukkosta ei vaan lauantaina. No, loppu hyvin kaikki hyvin, ukkonen ehti alta pois ja raikasti ilman mukavasti.

  Ja ou nou - ootko unohtanut huoltaa ilmastoinnin..?

  VastaaPoista
 6. En mä siis siitä ukkosesta mitään kiksejä saa, ainakaan isoja, mutta kun koko ajan on uhkailtu. Olisi kiva ollut mennä vaikka veneelle, mutta kun piti väijyä sitä ukkosta...

  Ja ajattelin lusmuilla, olen kaverin pihan kasteluvahtina ja toivoin, että luonto hoitaisi homman mun puolesta. Turha toivo, ihan piti itte vielä illalla letkun varteen tarttua. Menin juosten (n.kolme km/ suunta) ja olin aika finaalissa kun kotiin pääsin, melko hiostava ilma.

  Mulla on paha karma noiden ilmastointien kanssa, viime kesänä sain kaverin Volvon ilmastoinnin tilttiin keskellä Tukholman aamuruuhkaa ja nyt M:n auton. Pitäisköhän tsekata oman auton ilmastointi? Sillä on nyt vasta eka kesä menossa, ei kai sitä vielä tarvitse? Ensi viikolla olisi kymppitonnin huolto, ehkä siinä samalla...

  VastaaPoista
 7. Ukkoset kiersi meidätkin, onneksi sillä Lahdessa satoi suurempi rakeita kuin laki sallii!
  Ilmastointi autossa on aika must. Ymmärrän ketutuksen :)) (ajoin eilen vain 300km)

  VastaaPoista
 8. Katja, laukesi onneksi vasta loppumatkasta, hikinen oli taival siltikin. Meillä on muuten tuttavaperheeseen tullut Kaapo, tai se tyttö, ja sen nimi on Sissi. Melko söde:)

  VastaaPoista
 9. Ajelin eilen Hämeenlinnaan ja vähän ennen (Hattulassa) alkoi niin hirvee ukkonen ja kaatosade, että joutui pysähtymään tien viereen. Aika moni muukin teki saman ratkaisun, kun ei nähnyt eteenpäin mitään.

  Ehheeh, ajelin siis vain kuutisensataa kilsaa ilman ilmastointia, ei ollut tuossa karvahattumallisessa autossa moista ;)

  Tiina Huvikumpuillen-blogista

  VastaaPoista