torstai 24. maaliskuuta 2011

Progress

Mä en osta Reiman tuotteita, lukuun ottamatta Reimatec+ -välikausihanskoja. Tai sitten ostan. Reimalta on tullut viime vuonna junnumallisto Progress. Josta en muuten ollut kuullutkaan, ja se on paljon se. Eikä googlekaan kauheasti osannut kertoa (vink vink Reiman markkinointi).Vk-housut. Lautailuhousumallinen, saattaisi kelvata koululaisellekin. En siis hetkeäkään luule, että ne kestäisivät ehjänä syksyyn asti. Mutta noin teoriassa.


Täytyy mennä, iltapala kutsuu. Hatullinen p..kaa.

19 kommenttia:

 1. No johan on Reimalta tullut hienot housut. Toivottavasti kestää. Mullakaan ei oo kokemusta merkistä kun Reimatec -hanskojen verran.

  VastaaPoista
 2. Never hööd! Onko kuinka kapeata mallia? Tuo vähän paksumpi poikanen tarvitsee housut ja miten vaikea niitä onkaan löytää muille kuin sirpanoille ipanoille.

  VastaaPoista
 3. Joo, olin kovin positiivisesti yllättynyt mallista. Kohderyhmänä 134 ->. Siis me:). Ja mulla on lukuisia katkeria kokemuksia merkistä, en voi suositella muita kuin niitä vk-hanskoja.

  Mä en pääse sun blogiin:(.

  VastaaPoista
 4. Edellinen siis Marialle.

  Ja Katja, ihan normaalia Reima-mitoitusta. Juu, voisivat mennä paremmin kaupaksi, jos joku olisi joskus asiasta kuullut. Ja vaikka nettisivuillekin voisi laittaa jotain tietoa.

  VastaaPoista
 5. Noi on kyllä hyvännäköset :)
  Kiva kun testaat, kerrotko sitten minullekin, ostanko pompulle myös :) Kun mulla on re Reima vähäsen boikotissa...

  VastaaPoista
 6. A, joo kerron. Mulla on vähän enemmän kuin vähän boikotissa. Ja iltapala oli ihan jees:)

  VastaaPoista
 7. Nina: Mä suljin koko blogin. Ei nappaa enää. Siks et pääse. Mut mä roikun täällä kuitenkin :D

  VastaaPoista
 8. hyvän näköiset housut, toivottavasti ovat kestävät!

  jos en ihan väärin muista, niin jokunen vuosi sitten Reima teki myös haalareita tuolla Progress merkillä. en tiedä jäikö kertaluonteiseksi kokeiluksi, sen jälkeen en ole niihin törmännyt. mutta meillä oli sellainen koossa 98.

  VastaaPoista
 9. Asiasta kukkaruukkuun, onko sinulla vielä myynnissä se po.pin ruudullinen kuoritakki?
  Taija

  VastaaPoista
 10. Onpa hyvännäköiset!! Mikä tuo väri on?? Ovatko harmaat vai mustat?? Meille ois housujen suurkuluttajalle tervetulleet ainakin vielä yhdet housut kevät-syksylle. Mistähän nämä löysit??

  VastaaPoista
 11. Kivittäkää mut jos olen väärässä, mutta eikös Progress ole jo ikivanha merkki? Kuuluu Reiman kanssa samaan konserniin niin kuin Tutta ja Lassie. Mielestäni Progress -vaatteita myydään urheiluliikkeissä ja pari-kolme vuotta sitten takit oli ihan jopa snoukkaajien huudossa.

  VastaaPoista
 12. Voisin melkein laittaa rahat likoon Juliksen puolesta;-) Mäkin olen nähnyt Progress-merkkisiä vaatteita urheilukaupoissa (Intersport tmv.) mutta kuka tietää onko nyt samaa puljua ollenkaan? Mutta mitä väliä, noi housut on hyvännäköiset. Toivottavasti kestävät edes tämän kevään;-).

  VastaaPoista
 13. Kiitos juttuvinkistä! Palkkioksi jämyt ja muuta kaiveltua/kyseltyä infoa.

  VastaaPoista
 14. Maria, ahaa. Ok. *teeskentelen ymmärtäväni;)* Mutta roiku ihmeessa mukana:).

  Poikien äiti, sitä tämäkin äiti toivoo:).

  Taija, taisi mennä:(.

  Sifia, nuo on harmaat, mutta niitä oli mustanakin. Stockaltahan ne.

  Julis, ei tässä nyt ketään kivittämään aleta, vaikka varsin tärkeästä asiasta onkin kyse:). Joo, voi olla. Mullekin Progress sanoo urheilukaupan puolelta jotain, mutta en yhdistänyt sitä Reimaan.

  Aamunkukka, jos jätetään ne uhkapelit johonkin toiseen kertaan;). Voitte hyvinkin olla oikeassa, laitoin Reimalle kyselyä asiasta, mutta eivät ole joutaneet vastaamaan. Ihme.

  Sari, ole hyvä, olinkin tulossa seuraavaksi teidän putiikkiin kyselemään:)

  VastaaPoista
 15. Tervehdys!
  Siis mitä ihmettä teillä syödään iltapalaksi :-D

  Joo, boikotissa on täälläkin. Jospa niiden markkinointi pian ymmärtäisi miten asiakkaita pitäisi reklamaatiotilanteissa kohdella. Tai vielä parempi - tekisi vaatteita jotka ei hajoa käsiin / värjäydy ekassa pesussa. Mutta jos nuo byysat yllättävät, niin infoa tosiaan.

  VastaaPoista
 16. Mäkin muistan kuulleeni merkistä aiemminkin - mutta en nyt päätäni laita pantiksi mihinkään suuntaan. Hyvännäköiset byysat joka tapauksessa, toivottavasti kestävät!

  Mäkin jäin hämmästelemään teidän iltapalatarjontaa..;)?!

  VastaaPoista
 17. http://www.minityyli.fi/?p=18587

  VastaaPoista
 18. Jassu ja Tanja, olen -kuulemma- luvannut syödä hatullisen sontaa, jos meille yhtään Reimaa enää kotiutuu, kaikkien niiden takavuosien pettymysten jälkeen;).

  VastaaPoista
 19. Sain Reimalta vastauksen:

  "Hei Nina,

  Kiitos viestistäsi ja mielenkiinnostasi tuotteitamme kohtaan!

  Progress on meidän erittäin vanha tuotemerkki.
  Tuotteita on ollut kaupoissa ajan saatossa useaankin otteeseen, eri kokoisina ja näköisinä. Nämä nykyiset mallistot ovat olleet saatavilla pari vuotta.

  Ystävällisin terveisin,
  xxx"  Julis ja Aamunkukka olivat siis harvinaisen oikeassa:).

  VastaaPoista