maanantai 28. maaliskuuta 2011

Melkein valmiina.

Kevättä ei todellakaan näy eikä kuulu. Mä olisin niin valmiina. Olisi keväisen sinisiä uusia vaatteita (ennestäänhän ei ole mitään).
Aurinkolasit pitäisi käydä ostamassa. Toiset on naarmuiset ja toiset paikassa nimeltä hukka. Ehdotuksia mihin mennä? Edelliset taisin ostaa Töölön Optiikasta, mutta siitä on jo joku vuosi aikaa.

9 kommenttia:

 1. En voi vastata, olen jäävi.

  Kivoja sinisyyksiä.

  VastaaPoista
 2. Raidallinen on niin kiva, farkkupaitaan en kyllä kykene edelleenkään.

  VastaaPoista
 3. Oikein kivan näköisiä sinisiä, mulla kanssa selkeesti sininen kausi menossa. Mutta Annin tavoin farkkupaitaan ei tosiaan kykene.

  VastaaPoista
 4. Laura, voit vastata jääviydestä huolimatta. Ettei tartte mennä Tiimariin..

  Anni ja Nina, ei saa olla noin kykenemätön:). Taitaa viime kesän farkkupaitabuumi jatkua edelleen. Ainakin mulla, kun tyttäreni sanoi, että näytän nuoremmalta farkkupaidassa. Nukunkin ne päällä, ettei taika katoa yön aikana.

  VastaaPoista
 5. Keväistä. Minun keväiset ostokset on rajoittuneet mustaan... ei mutta ostinhan minä yhden harmaa-valkoisen mekon :)

  VastaaPoista
 6. Sanna, epämustia on helpompi kuvata;)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää! Taitaa olla Mopia?

  Mun on pitänyt kysyä monesti, että myykö mikään nettikauppa Marc O Poloa? En ainakaan itse ole löytänyt yhtään, joka toimittaisi Suomeen.

  Meidän lähi-Stocka ja naistenvaateliike ei ikinä ota valikoimiin juuri niitä, joista olisin kiinnostunut. Tai sitten joku muu on nopeampi ja vie s-koon vaatteet. Pääkaupunkiseudullekaan ei pääse kuin parin kuukauden välein...

  Kyselee anonyymi vakkarilukija

  VastaaPoista
 8. Farkkupaita on Mopin, muut TH:n. Mä en valitettavasti ole kovin hyvä tuossa nettikauppa-asiasssa. Eikä tosiaan muistu mitään nettikauppaa mieleen. Kampin Mopilta voisi kuvitella saavansa myös tilattua tuotteita, jos siis tietää mitä haluaa. Kannattaa soitella sinne ja kysellä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kuitenkin!

  Kampin Mopilla piipahdinkin vasta toissapäivänä. Harmi vaan kun oli niin kiire lennolle, etten ehtinyt ostaa mitään. Pitää kysyä seuraavalla kerralla kun käyn.

  Tuota samasta farkkupaidasta olisin juuri ollut kiinostunut, mutta sopiva koko oli jo mennyt... Täytyy laittaa kollega asialle.

  Kiittelee vakkarilukija

  VastaaPoista