torstai 9. syyskuuta 2010

Oho.En ihan puuma, mutta katti kuitenkin:)

8 kommenttia:

 1. Iso OHO, johan oot repäissyt! Ja kynnet on varmaan jo teroitettu?

  VastaaPoista
 2. Shit, kynnet. Kiitti kun muistutit:)

  VastaaPoista
 3. Magee! Mä haluun kans kissakuosia!!!
  Tämä kissa tosin pitää laittaa ensin kasvonsa kuntoon kuuman kesän jäljiltä. Menen tänään kokeilemaan Prevelle Silkiä. Ellanse on mulle kuulemma liian jytyä, ei löydy sellaisia ryppyjä (vielä;).

  Finette

  VastaaPoista
 4. Oih, tuota kuosia on nyt merkillä jos toisellakin.Tosi hieno!Mistä löysit?

  -Aada

  VastaaPoista
 5. no ohoh! hieno! mistä ostit? poosakuva, pliis!

  VastaaPoista
 6. Zarasta, yllättäen. Meinasin eilen illalla ulkoiluttaa sitä, mutta meni pupu pöksyyn. Kerään rohkeutta, saatte sitten in action -kuvan. Ehkä;)

  F, raporttia kiitos.:)

  VastaaPoista
 7. Nina, Prevelle Silkiä mainostetaan, että niin ohutta ja huomaamatonta - no sitä todella. En huomannut eroa. Tosin Armas kehui, että hyvältä näyttää. Sillä on subjektiivinen mielipide, siihen ei voi uskoa. Anyway, kaikki meni hienosti siihen saakka, kunnes kolmantena päivänä = maanantaina = työpäivänä = asiakaspalaveripäivänä poskee ilmestyi mustelma!!! Kävin pe, mustelma tuli maanantaina. Reilua vai mitä. Jotenkin siihen saakka naama oli ollut vain turvoksissa ja sitten turvotus lopahti (myös tulos) ja mustelma tuli näkyviin. Semmoista :( Älä naura, tai naura vaan. :)

  F

  VastaaPoista
 8. Ja tämä siis varoituksen sanana kaikille pistohoitoihin meneville. Kannattaa varautua mustelmiin, ovat kuulemma tavallisia ja ilmestyvät parin päivän sisällä ja varata siis valmiiksi Blascon peittävää meikkivoidetta. Ja tosiaan lopputulos ei näy heti ja Prevelle on kyllä rahan hukkaa. En suosittele.
  Restylane yhdistettynä Botoxiin on kuulemma paras vaihtoehto.
  Finette

  VastaaPoista