tiistai 10. elokuuta 2010

Puuttuva sana

Stailasin pojalleni omasta mielestäni hienon asun.
Ei tämä läpi mennyt.Inkakin puolusti veljeään toteamalla asun liian raidalliseksi ja liian... jotain. Aikani lypsettyäni adjektiivia liian-sanan perään, sain vastauksen. Puuttuva sana on hintahtava. Mistä se tuollaisia on oppinut? Sen verran fiksu ettei sitä veljensä kuullen sanonut. Eikä Inkalla tietenkään mitään homoja vastaan, mutta Luksun päällä tuo olisi vaan kornin näköinen. Kornin näköinen? Mistä tuo sitten on opittu...

Kesäksi hankitut pitkähihaiset ja hupparit ovat kaikki jääneet käyttämättä, toivotaan että mahtuvat ensi keväänä.


Nämä menevät sävyjensä puolesta nyt syksylläkin.

8 kommenttia:

 1. Kauniita vaatteita ,eivät taida olla ruotsalaisketjujen valikoimista?

  VastaaPoista
 2. "lasten suusta.." ei kai tuohon voi mitään muuta lisätä? Ei ole muuten eka postaus jossa kerrot Inkan vahvasta intuitiosta pikkuveljen vaatteiden suhteen;-) teillä on aika hyvä tiimi siellä kasvamassa!

  ps. Hei, nyt välähti;-) oliko se tuo kaulahuivi?!

  VastaaPoista
 3. Ano, joo ei ole. Suurin osa on Mopin kevään mallistosta.

  Aamunkukka: Inka ei taida enää ikänsä puolesta mennä tuohon "lasten suusta" -kastiin. Olisiko sitä teini-iän tuomaa kaikkivoipaisuutta?;)

  Se on se kaulahuivi. Ihan poikien mallistosta. Luksuhan ei käytä kaulahuiveja tai -liinoja mutta ainahan sitä voi yrittää.

  VastaaPoista
 4. Been there done that. Jossain vaiheessa tulee vaan se ikä, että vaikka kantaisit kuinka mahtavia vaatteita, niin teinit eivät kelpuuta niistä mitään. Meilläkin kannettiin sitten kirpparille kassikaupalla pari kertaa päälle pakotettuja vaatteita ja arvaa vaan menikö ne ollenkaan kaupaksi? No ei - sillä luoja armahda, että kukaan teini kelpuuttaisi päällensä käytettyjä vaatteita! :-D

  Mut jos tän vanhan kääkän sana mitään painaa, niin "siis hei just ei oo mitään hintahtavia vaan tosi ihqui!"...

  VastaaPoista
 5. No tuo liina vai mikä rätti nyt onkaan, on vähän liikaa, Inka on ihan oikeassa, myönnetään. Mutta ne sanavalinnat? Ja ihan asiallisesti lausutut, ei siis mitenkään punastellen tai hihittäen...

  Ai niin ja yksi hyvä lause Inkalta: "Pinkki sopii Luksulle hyvin, tuo kivaa kontrastia, kun se on muuten niin heteromiehen ruumiillistuma."

  Mun sanavarastoon ei todellakaan 13-vuotiaana kuulunut sana kontrasti. Tai ruumiillistuma.

  Olenko muuten kertonut, etten pidä pikkuvanhoista lapsista. Ja nyt mun nurkissa asuu tuollainen besserwisser.

  VastaaPoista
 6. Heh, tervetuloa besserwissereiden maailmaan, meiltä löytyy kaksi sellaista. Voi myös sanoa "homahtava", tai "siis tosi gay", nämä lausahdukset mä olen jo oppinut armailta teineiltäni. Ja tuota ruumiillistumaa viljellään meilläkin...
  Ja kun pikkuveljellä oli päällä pikee ja kapeat farkut, tuli kommenttia "teetkö sä tosta jonkun homahtavan fruittarin?"
  Että sellaista, pikemminkin täällä äiti oppii uusia sanoja. Niin ja meidän neiti (se vanhempi siis) totesi mulle taannoin: äiti, sulla on päällä hirvee herutuspaita, sulla kuitenkin on jo tota ikää..."

  VastaaPoista
 7. Teillä tuntuu olevan aika hyvää keskustelua siellä.

  VastaaPoista
 8. Ooooh, mitkä ihanat ajat mullakin on vielä joskus vastassa;) Viittaan Inkan ja Sofian verbaalitaivutteluun. Meidän kasi veen sanavarastossa on jo sellaisia sanoja, että joskus pitää miettiä, minkäs ikäinen se tytär onkaan. Nykyiset sukupolvet on aika hmmm.. kehittyneitä.
  Mut Luksun kaulaliina on kyllä hieno. Vai olenko raitoineni vähän jäävi sanomaan mitään? Mun mielestä ekaa värikkäämpää paitapinoa voi kyllä ihan hyvin käyttää alkusyksystä ja myöhemminkin. Vähän väriä loskakeleille.

  VastaaPoista