perjantai 2. heinäkuuta 2010

The Pyjama

Olen aktivoitunut ihan uudella tavalla nettikauppojen aleihin. Aikaisemmin olen ollut vakaasti sitä mieltä, että ne on ihan ..setusta, mutta täytyy myöntää, väärässä olin. Olen ollut koko viikon ihan hunningolla (töitä, töitä, ja ehkä muutama terassi;). Tänä iltana kun kotiuduin, niin mua odotti useampi paketti, ja hieman hölmistyneen näköinen tytär, joka oli viettänyt aamupäivän availlein läheteille ovea.

Tilaukset ovat kovin MaT -painotteisia, ja vain sellaisia mitä olisi ostanut täyteen hintaankin, jos olisin muistanut. Onneksi en muistanut, koska kyllähän 40 pinnan alennus jo tuntuu.

Tämä tuli vahingossa vastaan, täydellisen kapea yöpuku Luksulle. Tuo printti ei nyt ole ihan paras mahdollinen mutta laatu ja malli täydellinen. Aikaisempi versio täällä.Ja kisat näyttävät menevän ihan mun käsikirjoituksen mukaan, toivottavasti jatkossakin.

2 kommenttia:

  1. Hei, sinultapa kysynkin vinkkiä isommalle pojalle sopivista kivoista vaatteista. Eli hoikka 9v/145 cm tuleva kolmasluokkalainen, jonka paitojen hihat ovat kutistuneet. Aiemmin ostin paljon mm. Moloa mutta nyt en ole joutunut seuraamaan yli vuoteen mitä on tarjolla tuon ikäiselle pojalle. Ei siis enää lapsellista printtiä, mutta raikkaita värejä ja selkeyttä. Kiitos, jos jakasta vastata.

    Niin, ja minunkin mielestäni kisat menevät just eikä melkein putkeen.

    VastaaPoista
  2. Venny, palaan huomenna, nyt nukkumaan.

    VastaaPoista