sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Lisää parsaa

Parsakeskustelun yhteydessä Luksukin ilmoitti rakastavansa parsaa. Minä tietenkin ylpeänä poikani ennakkoluulottomuudesta brassailin, kuinka lapsille kannattaa syöttää muutakin kuin sitä makaronilaatikkoa (jota en luonnollisestikaan osaa tehdä). Kyllä lapset syövät mitä vaan kun heille tarjoaa ”mitä vaan”.

M. sai aiheesta viikon naurut, itse asiassa on nauranut asialle (eli minulle) jo useamman viikon. Ennen kuin ehdin nolaamaan itseäni laajemmin, M. valaisi asian todellisen laidan. Luksu ei todellakaan tarkoittanut sitä vihreää (tai valkoista) parsaa vaan sini-punaista fc barsaa.
Tästä se idea sitten lähti. Luksu rakastaa barsaa, Inka rakastaa jokaista ylimääräistä lomaa koulusta, mä rakastan aurinkoa ja M. rakastaa meitä. Kaikki voittavat. La Ramblaa.Kuvat lainattu.

Edit.

M:ltä tuli juuri viesti: "Tai miten olisi Madrid 22.5?"

Vastasin: "Onko nämä toisensa poissulkevia?"

M.: "Ei kai :)"

Ihana mies.

Mestareiden liigan finaalissa olisi mun oma suosikki. Nyt meni vaikeaksi...

14 kommenttia:

 1. Voi äippä sua! :-D Hyvät naurut tosiaan! Onneksi et ehtinyt laajemmassa mittakaavassa brassailemaan, heh.

  Mutta tuo sun toinen ajatushan on vallan loistava ja uskon, että kaikki kannattavat! Milloin ajattelitte Barcelonaan sitten lähteä?

  VastaaPoista
 2. Varsin hyvin kaikkien tykkäämiset yhdistetty:)

  VastaaPoista
 3. Ihana matkakohde, kesälläkö meette? Mä repesin tosta barsasta:) On muuten kuulemma upea elämys katsoa kotimatsia Barcelonassa tuolla stadionin piippuhyllyillä. En mä oo ollut, mutta mies on päässyt sinnekin. Ja omat eväät matsiin mukaan, niin sulaudutte paikallisiin.

  VastaaPoista
 4. Aah ootteko heti lähdössä, nyt vielä luin uudelleen ja Inka saa lomaa koulusta. En ole kade, en en. Niin ja pitäkää kasseista kiinni La Ramblalla, siellä on tosi nopeita taskuvarkaita.

  VastaaPoista
 5. Meillä on Barsan fanipaita ollut jo pitkään. Esikoinen sai kummitädiltään tuliaisena kotimatsista. Pääsee vihdoin arvostavaan käyttöön, kun keskimmäinen on jalkapallofani ja menee kesällä omien sanojensa mukaisesti laakapallokouluun. Mä on tähän saakka ainoa perheessä, joka osaa nimetä 3 joukkuetta ja 3 pelaajaa :) Että siten ymmärrän kyllä erheesi. Joskaan mä en voisi kuvitella, että meillä kukaan pojista sanoisi rakastavansa kasviksi.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin eräs suunnittelee Espanjan matkaa muutaman viikon päähän. Hyvässä/pahassa tapauksessa tämä jopa saa jälleen liput (kuten tähän asti joka ikiseen tämän kauden Mestareiden Liigan otteluun) ja sitten suunnitelmaa ei estä mikään! Eilen ko. joukkue varmisti Saksan mestaruuden ja sekös enteilee vain hyvää tuota tulevaa koitosta ajatellen. No, mä taidan kyllä pysytellä Joaksen kanssa ihan suosiolla kotona.

  Saara kirjautumatta

  VastaaPoista
 7. Tommosesta rakkaudesta mäkin tykkään :D
  Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 8. Oli vanhaa tietoa:).

  Palataan myöhemmin, me lähdetään nyt treeneihin.

  VastaaPoista
 9. Niin, parasta tässä on se, että keräsin kaikki pojot kotiin:) Pyyteettömästi vain perheeni parasta ajattelen, oma lehmä ei ole ojassa.

  VastaaPoista
 10. Piti vielä lisätä, että meillä mies arvasi heti mitä barsaa Luksu rakastaa. Arvasi jo heti ekan lauseen jälkeen. Oli siis ihan pakko kertoa sille kun sain niin hyvät naurut:) Ihana mies ja sä olet niin ihanan vaatimattoman pyytetön:)

  VastaaPoista
 11. No hei, mistä mä olisin voinut tietää?;) Sitä paitsi se rakastaa ManUa, Interia, Bayeria, younameit... "Mutta eniten mä äiti rakastan sua. " Ja iskää. Ja siskoa. Ja Messia. Kova poika rakastamaan.

  VastaaPoista
 12. :D Hauskaa matkaa!!!

  Finette

  VastaaPoista