tiistai 25. toukokuuta 2010

Roll-On

Biothermilta on tullut uusi silmänympärystuote: Aquasource Eye Perfection. Geeli on pakattu tuubiin, jonka päässä on kolme pyörivää kuulaa. Itse töhnä tulee kuulien välistä ja on helppo levittää sormia sotkematta.Innovaatio: Kosteuttava hierontamekanismi 360 astetta. Raikas geeli sisältää kalsiumia, manganesen -kristalleja ja Aqualiss -yhdisteen, joka vastaa viidentuhannen lähdevesilitran kosteuttavaa vaikutusta. Vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita, tummia silmänaluksia ja silmäpusseja.

Vielä en ole huomannut silmäpussien katoamista mutta kovin paljon helpommaksi ja miellyttävämmäksi ei silmänympärystuotteen levittäminen mene. Toimii mainiosti myös lentokoneessa.Kuvassa mun silmänympärystuotteet, edellä mainittu Eye Perfection sekä Diorin Nude ja Sisleyn Phytocernes -peiteaineet. Ja ripsiharja:) Näillä mennään.

9 kommenttia:

 1. Hmm, me ollaan lähdössä viikonloppuna reissuun, pitääkin katsastaa hinta kentällä. Houkuttelevan helppoa nimittäin..:)

  Ai niin, sulle on tunnustus mun blogissa:).

  VastaaPoista
 2. Tuo säilytyspurkki olikin hyvä idea, ihanan kevyen näköinen, taidan apinoida :)

  VastaaPoista
 3. Onpas high-techiä! :-D Miksi multa jää aina ne silmänympärysvoiteet laittamatta? Auttaisikohan tuollainen kätevä putkilo asiaa, jos vois tosiaan kuljettaa käsilaukussa...hmmm.

  VastaaPoista
 4. Tanja, kiitos:D

  Anni, pitää nuo kupit ja kipot saada hyötykäyttöön. Aalto-maljakossa säilytetään esim. hiusharjoja:)

  Jassu, auttaa, auttaa. Oikeasti se on aika kätsy, sillä pystyy tekemään lymfahieronnan silmäpusseille.

  Nina

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa liian hyvältä... Eihän kirvele? Sihdissä vikaa. Ja pian on itku silmässä. Ja silmäpussit suurenee. Kokeilussa tämä: Hydra Zen Neurocalm Eye Contour Gel. Ikinä ostanut ennen Lancome. Nyt lupasi, että on täydellinen kaikille, myös herkälle iholle, jolle saattaa olla vaikea löytää sopivaa silmänympärysvoidetta... Toimii yhdessä pitempien yöunien kanssa ;)

  VastaaPoista
 6. Hui, en voisi kuvitellakaan olevani ilman silmänympärysvoidetta, kiristää pelkkä ajatus! Muistelisin että silmänympärysvoidetta olen käyttänyt vähän yli 20 vuotiaasta alkaen, eli melko aikaisin kai? Miten te muut? Mutta olenkin kuivaihoinen ja mulla silmänympärys tarvitsee eniten kosteutta, ei niinkään niitä silmäpussien- ja tummuudeen-estoa. Tuota voisi testata, tämänhetkinen Darphin on kohta loppu (sekin on hyvä; mukana valkoista "väriä" jossa valohiukkasia tms, eli kirkastaa ilmettä!).

  VastaaPoista
 7. Voi ystävä rakas, sitä laitetaan silmien ympärille, ei silmiin;) Heh, jotta olen taas hauska.

  Gee, mulla taas silmäpussit olleet ongelmana kakskymppisestä, ei niinkään kuivuus. Voidetta illalla ja geeliä aamulla. Ei ne kyllä mitään auta mutta en uskalla olla laittamatta.

  VastaaPoista
 8. Gloria: mikä rasva sinulla on ollut käytössä Darphinilta?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, tarkoitatko siis tätä silmänympärysvoidetta? Sen nimi on Darphin Crème correctrice rides contour des yeux (Wrinkle corrective eye contour cream).
  Kyseessä siis tämän kevään uutuus, joka esim omalla kosmetologillani on ollut vähän väliä loppuunmyyty - ehkäpä jostain nettikaupasta löytäisi?

  VastaaPoista