lauantai 29. toukokuuta 2010

Värisääntö

Mulla on värisäännöt. Ihan sen takia, että vaatekaapit näyttävät siistimmiltä. Mä siis elän pientä elämääni kaapeissa. Tämän kesän värit ovat sininen, punainen, harmaa ja valkoinen. Pientä lipsumista on ilmassa, mutta pyrin pysymään ruodussa. Jotta elämäni kaapeissa olisi helpompaa.

Luksun Replay ja Mop.

Sekä H&M ja Mop.

8 kommenttia:

 1. Tuommonen värisääntä vois olla täälläkin hyvä. Nyt sääntönä tuntuu olevan: meille kiitos kaikki värit!

  VastaaPoista
 2. Hyvät värit.

  Itse yritän parhaillaan koota porukalle garderobia reissuun ja päämäärä on pitäytyä valkoinen-harmaa-musta-sininen linjalla. Pari keltaista juttua on kyllä ujuttautumassa mukaan ja joissakin asusteissa vähän muutakin. Punaisiakin olisi tyrkyllä, mutta yritän välttää. Perillä on pyykinpesumahdollisuus ja pyykinpesu tulee olemaan välttämätöntä, joten ainakin punainen on vähän nou nou, kun se pitäisi pestä erillään.

  VastaaPoista
 3. Minä taas ajelehdin värimaailmoissa vapaalla pudotuksella...Sillä seurauksella että saan huomata, että jatkuvasti on joku väripari pop. Nyt on tuo baby pink ja toverinsa beige ja harmaa sekä seilorihenkiset sini-valko ja puna-valko.

  VastaaPoista
 4. Siis värisääntö? W-O-W. Kunpa mulla olisi edes joku SÄÄNTÖ. Mutta ei, mun sääntö on vissiin se, että osta ja sitten tunge minne mahtuu. Muuton yhteydessä yritän kyllä rankaista noita kaappeja rajulla kädellä.

  VastaaPoista
 5. Katja, mutta onhan sekin ihan hyvä sääntö:)

  Sanna, yksi mun säännön motiiveista on juuri tuo pesujen organisointi, paljon helpompaa vähemmillä väreillä.

  Jarna, ei mullakaan aina ole samat värit mutta kerralla käytössä vain muutamaa. Ainakin unissa toivon niin;)

  Jassu, niin. W-O-W. Tai sitten ihan vaan pimeetä;)

  VastaaPoista
 6. Sä voisit ihan oikeesti perustaa firman ja saisit paalua siitä, että opettaisit ihmisiä pitämään asuntonsa ja kaappinsa järjestyksessä:) Arvata saattaa, meillä ei ole värisääntöä (paitsi Niklaksen paitapinoissa)

  VastaaPoista
 7. Katri, mä luulen, että mun huushollinpitofilosofia on turhan radikaali valtaosalle ihmisistä.

  Mulla on kaksi serkkua, jotka ovat aivan samanlaisia kuin minä. Ja arvata saattaa millaisia meidän vanhemmat ovat? Jep, ne säästävät ja keräävät aivan kaiken. Salaa yritetään niiden aarteita kadottaa;)

  VastaaPoista
 8. Meidänkin kaappeihin tarvittaisiin tuollaista radikaalia putsausta;-) ideana kuulostaa ihan täydelliseltä!

  Toi sun viimeinen kommenttisi oli niin mainio, itse olen hamsterin lapsi,mutten niin pahan etteikö "tauti" olisi jäänyt päälle;-) ehkäpä skippaakin seuraavaan sukupolveen?

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista