sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ajohanskat

Ostin itselleni ajohanskat. Ihan siltä varalta, että jonkun cabrioletin saisin alleni.Ja ajokengät, olen niin kypsä korjauttamaan kytkinjalan kenkien kantoja. Viimeksi ystävällinen suutari kyllä antoi kotiin mukaan lapun "Rouva tarvitsee automaattivaihteisen auton". No niin tarvitsen. Ihan itte pitää ostaa.Näissä on kantapäässä kumivahvikkeet, sitä automaattivaihteista odotellessa...

Kengät Geox.

9 kommenttia:

 1. Hienot ajohanskat ja ihanat kengät!
  Ja suutarillesi tiedoksi, ei auta automaattivaihteinenkaan... Vielä tyhmempää, että vain oikeassa kengässä kulumia ja vasen ihan priima.
  Mistä löysit nuo kumikantapäiset?

  VastaaPoista
 2. Eikö auta?:( No ei se mitään, seuraava on kuitenkin automaatti. Mun ajelu on ykkönen-kakkonen-kolmonen-punaisetvalot, ykkönen-kakkonen-kolmonen-kamikazepyöräilijä, ykkönen-kakkonen-kolmonen-hermomeni. Ehkä automaattivaihteet alentaisi verenpainetta vaikka ei kenkiä säästäkään.

  Hra S:ltä löytyi;)

  VastaaPoista
 3. Niin ja olisin halunnut valkoiset hanskatkin mutta ratti on musta...

  VastaaPoista
 4. Juu, ei auta automaattivaihteet kenkien säilymiseen! Mä aina päätän, että muistan pitää kenkäni tietyssä asennossa ajaessani, jotta kengän kannat säilyy mutta... On ilm. jotain muuta tärkeempää, koska ei sitten ihan aina tuota muista ;)!

  Mutta voithan sä silti uuden auton hankkia! Sehän on aina kiva :)!

  T:T

  VastaaPoista
 5. Kuten muutkin todistan, ettei auta automaatti. Samaiset kengät tarvittiin täälläkin jo pari vuotta sitten ajokengiksi... hehheh! Ihan kuin ajelisin vaan niillä :) Muuten, sisäinen blondini ihmettelee miksi ei automaattilaatikko, mp3-valmius, ilmastointi ja nahkapenkit ole kaikissa autoissa pakollisia varusteita kuten turvavyö, valot ja jarrut! Aivan yhtä oleellisia ajon(autinnon) kannalta ;)

  VastaaPoista
 6. Tulin just renkaiden vaihdosta, ei tarvinnut jonottaa:))

  Älkää nyt lannistako, kyllä mä noita kenkiä käytän. Mun äidillä on autossa erikseen ajokengät, ajaa kylläkin aika paljon pidempiä matkoja. Mun ajelut on näitä 10 min pyrähdyksiä, niihin vaihdan aina kengät. Oikeasti. Kyllä.

  Se uusi auto, sekin on ihan ajan kysymys. Mulla oli jo pari koeajovarausta mutta ajan puutteen takia piti perua.

  Kyllä noissa nykyautoissa alkaa kaikissa olla ilmastointi ja mp3-liitännät, ainakin saksalaisissa ja japseissa. Tietty on merkkejä mihin pitää ostaa rattikin erikseen...

  Nina

  VastaaPoista
 7. En voinut vastustaa kiusausta blogata samantyylisestä aiheesta. Tai ainakin vähän sinnepäin ;)

  Minä ajan niin satunnaisesti, että kengät ei pääse merkittävästi kulumaan. Mutta kuluu ne sillä automaatillakin.

  VastaaPoista
 8. Mulla on myös ajohanskat, klassinen ruskea, cabriolet puuttuu. :D Koeajot samoin "työn alla". Ajattelin kyllä ihan perheautoa... Jos vaikka maakaasulla kulkisi (tai vähäpäästöinen diesel). Loppukesään menee, koska toimitusaikakin on jotain 8-10vkoa.

  F

  VastaaPoista
 9. Mulla taas hakusessa mahd. pieni. Ja mielellään mahd. sporttinen. Ja nopeakin saisi olla. Ai niin, ja koska olen niin mahdottoman vihreä, niin kai sen pitäisi sitten olla ekologinenkin:)

  Kaksi oveakin riittää, 90 % ajellaan Luksun kanssa kaksistaan. Jos ollaan koko porukalla niin sitten M:n autolla.

  VastaaPoista