keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Banana Moon

Mulla on joskus miekka ja jotain ollut Banana Moonin bikinit ja uimashortsit. Inkallakin oli pienempänä merkin simmareita ja kokemukset oli hyviä.Ajauduin merkin sivuille ja sieltä uudesta mallistosta löytyi ihan potentiaalisia bikinejä Inkalle. Käykää katsomassa jos kiinnostaa. Kuvat ovat kovin … bikinikuvia;) Mutta itse tuotteet kivoja.

Ainakin MyDreamChild:sta jotain saatavilla.

9 kommenttia:

 1. Hep, täällä taas & tunnustan merkkiä! Kehtaanko edes myöntää että vuosia sitten kun Kämpissä toiminut lastenvaateliike Bam-bami piti loppuunmyynnin ostin sieltä Banana Moonin bikinejä, jotka ovat nyt sitten tänä kesänä teini-neidille sopivat. Kerrankin kannatti hamstrata, ihan parhaat biksut!

  VastaaPoista
 2. Onpa kivannäköisiä. Pienimmät koot kävis meidän vanhemmalle. Hänellä on täksi kesäksi yhdet MOPin bikinit uimapukujen lisäksi, jä tässä vois olla hyvät toiset. Laatu näyttää hyvältä jo kuvissa.

  Julikselle sanon moikka pitkästä aikaa! Kiva kuulla, että en ollut silloin aikanaan ainoa, joka hamstrasi Bam-Bamissa... Muut on käytetty, mutta yhdet kumpparit on edelleen käytössä, samoin huonekaluja. Kato kun sai halvalla hyvää;) Mutta Nina, mä olen ottanut sulta oppia enkä hanki kaikkea kivaa, vain mitä ehdottomasti tarvitaan:D

  VastaaPoista
 3. Gei Julis, kiva, että olet:) Bam-Bamista ne oli meidänkin;)

  Hyvä Vee!:)

  Nina

  VastaaPoista
 4. Pikku-pikku bikineistä kesäpeittoihin. Vieläkö teillä nukutaan untuvavällyjen alla? Vai onko kesäversiot jo käytössä? Nimim. viileä vai kevyt...

  VastaaPoista
 5. Meillä on kesäuntuvat erikseen;) Suomen Joutsenen kesämalli.

  Nina

  VastaaPoista
 6. Heipähei, no tämäkin on aivan uusi merkkituttavuus mulle;-) vaan täältähän ne parhaimmat uikkaritkin aina löytää. Ostin muuten minäkin ne Freyat, ne pilkulliset mistä taisit viime vuonna bloggailla!

  Kun palailet blogistaniaan, käypä kurkkaamassa meillä, siellä on jotain tuliaisia!

  VastaaPoista
 7. BTW... Eikös tuota merkkiä ole myös siellä Fashion Housen ysmyissä? Olen muistaakseni ostanut useat mielettömän laadukkaat rantacaprit ja shortsit tuolta merkiltä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Aamunkukka! Eikö olekin hyvät, ne Freyat? Pysyy päällä vaikka joku apina rinnuksissa roikkuisikin;)

  Jassu, joo, saattaa hyvinkin olla. Itse en ole käynyt siellä sen jälkeen kun "naapurista" muutettiin pois.

  VastaaPoista