tiistai 1. syyskuuta 2009

Bad Day

Mulla on ollut tosi paska päivä, tai itseasiassa kaksi päivää. Kurkku on ihan sairaan kipeä ja päätä särkee nonstop. Mä en ole koskaan kipeä, niin miksi nyt, kun pitäisi päästä lenkille? En ole kolmeen päivään juossut ja harmittaa oikein tosissaan, oli niin hyvä veto päällä.

Juokseminen on muuten vaikuttanut positiivisesti unen laatuun. Nukun paljon paremmin, tai olen aamulla virkeämpi kuin aikaisemmin samalla unimäärällä. Samoin iholle ulkoilu tekee hyvää, aika moni tuttu on kysynyt mitä olen iholleni tehnyt? Se on se raikas ilma. Ja nesteet liikkuu kropasta... Oikeasti, ei ne naistelehdet ihan soopaa puhu.

Meidän miehet lähti tänään Tanskaan. Tämäkin vietiin sinne.Kyllä äiti on fiksu, kun säästi mulle mummin vanhan Singer-pöydän, vaikka sanoin etten tarvitse sitä. Kyllä äiti tietää.

4 kommenttia:

 1. Meillä taitaa tällä hetkellä olla yhdellä jos toisella flunssan aiheuttama tauko:/, joten samalla viivalla ollaan. Ja totta tuo juoksemisen ja ulkoilun vaikutus:).

  VastaaPoista
 2. Samassa tilassa täällä, jälkitaudit jyllää täysillä ja nytkin olen himassa reporankana. Eilen olin lääkärissä ja otettiin sydänfilmiä etc. Onneksi sydämessä ei ollut mitään, mutta tulehdusarvot on kohonneet vähän liikaa. Joten otahan edes sinä iisisti tuon flunssan kanssa.

  Multa on kysytty tän harrastuksen aloittamisen jälkeen, että mitä olen tehnyt iholleni, kun on niin kirkas. Samoin laihtumisesta on kyselty, vaikka painoa ei ole pudonnut kuin pari hassua kiloa. Joten kyllä tuo vaikuttaa. Mutta parannellaan itsemme rauhassa ja sitten aloitetaan uudestaan!

  VastaaPoista
 3. Samat meiningit meilläkin, johtuu varmaan juomavedestä.
  Mut sikaärsyttävää, kun pääsi jo jonkinlaiseen rytmiin juoksun kanssa.

  Oon ollu jo koko viime ja tän viikon lenkkeilemättä ja heti naama on ihan turvonnut eikä housut istu.

  VastaaPoista
 4. Ja mä olen sitten se ärsyttävä ;-), joka kertoo että on tosi pirtsakkana lenkkeilyt "koko ajan". Tällä hetkellä juoksen piirun verran vajaat 6 kilometrin lenkkiä noin 3 kertaa viikossa ja hyvältä tuntuu. Istun tässä juoksutrikoot valmiina jalassa ja juon kahvini loppuun ja sitten menox.
  Koko muu perhe on ollut kovassa flunssassa, mutta mulla on yleensä aivan käsittämätön vastustuskyky, sairastan sen 2 kertaa vuodessa...paitsi nyt kun näin kehaisen, niin saan varmaan ensimmäisenä sikainfluenssan tms.
  Krya på er!!!

  VastaaPoista