sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Luottokamat

Tapani mukaan hieman myöhässä, viime maanantaihaasteeseen:

Softshell-takit. Mustana. Vuodesta toiseen. Inkalla merkki on Peak, pikkuveljellä P.OP. Tässä kohtaa täytyy kiittää P.OP:ia, keväällä mallistoon tuli hupullinen softshell, eli säästän aika paljon kun ei Luksulle tarvitse ostaa puolet kalliimpaa Peakia. Edellisessä postauksessakin lapsilla päällä.

Toinen musta luottoasu, Ticketin Rubber Rain w. fleece. Ainoa mikä kestää.Ja kolmas on kuvissa näkyvät Crocsin kumpparit. Ainoat mitkä Luksu suostuu laittamaan jalkaansa. Kolmas pari menossa.

Onhan niitä muitakin, mutta nämä tuli ensimmäisenä mieleen.

4 kommenttia:

 1. Onko Inkalla lasten vai aikuisten malliston takki? Lasten olisi aikas paljon halvempi, jos vaan mahtuu.

  VastaaPoista
 2. Samoja luottiksia, Ticketin kumipuku varsinkin on lyömätön! Ja crocsin saappaat.

  VastaaPoista
 3. Softshell takista olen pitkään haaveillut, mutta olen ollut vähän epävarma että onko meillä sellaiselle käyttöä. Lisäksi täällä ei ole Po.P:ia niin en ole uskaltanut kaverin kautta tilata. Crocsin kumpparit ovat ihan loistavat! Pari päivää sitten pyörittelin kaupassa Ticketin kukallisia kumppareita, jotka olivat tosi hyvässä alessa, mutta jätin kauppaan ihan sen vuoksi että ei nuo tytöt suostu pitämään niitä Crocs kumppareiden jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Inkalla on nyt aikuisten malliston takki, ostin viime keväänä. Aikaisemmat takit ovat olleet lasten mallistosta eli melkein satasen halvemmat. Inka on äitiinsä tullut, muita myöhemmin puusta tipahanut eli kädet ovat pitkät. Lasten isommaissa koossa 160 cm hihan pituus oli siinä ja siinä.

  Tuo Peak on muuten tämän kuun kantistarjouksessa Stockalla.

  Meillä tosi paljon käytetty, korvaa lähes kokonaan vk-takit. Mullakin on;)

  Aamunkukka, pellavapää ylipitkässä tukassaan on Luksu. Onneksi mummi tuli kahden viikon Caprin reissultaan, vie ehkä pojan parturiin kun ei kehtaa sen kanssa ihmisten ilmoilla liikkua. Ja alemmassa kuvassa on Inka.

  VastaaPoista