sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Espoon Rantamaraton 2009

Oliko kukaan juoksemassa?Mä olin huolto-/kannustusjoukoissa. Ensi vuonna mukana juoksemassa. Lupaan.

15 kommenttia:

 1. En ollut, en. Mies olisi ollut, ellei olisi tullut kipeäksi ja saanut antibioottikuuria (sotki juoksut juuri viimeiseksi kahdeksi viikoksi). Olen kyllä juoksioita seurannut päivän mittaan kun tuosta edestämme laukkaavat.
  Eikös siinä voi juosta täyden, puolikkaan ja kympin?
  Viikottain juoksen 3 kertaa sen 6 kilsan lenkin, joten kymppi olisi kaiketi sujunut tänäänkin. Minkäs noista ajattelit juosta?

  VastaaPoista
 2. tästäpä tuli mieleen, miten se sun juoksutreeni on mennyt? mun hyvin alkaneet treenit katkes, kun alkoi jalat kipuilee ja sitä myöten sitten taas jäi koko homma. odotan edelleen, että mies asentaisi läppäritelineen kuntopyörään, kuten usein sanoo tekevänsä, ehkä se motivoisi riittävästi :o)

  VastaaPoista
 3. Mun käsityksen mukaan siinä on puolikas ja kokonainen, ei kymppiä? Kai?

  Mullakin tuli parin viikon breikki juoksun suhteen, kun olin koko ajan kipeä. Aloitin viime viikolla uudestaan ja ihan hyvin on mennyt. Ennen sairastumista meni jo 15 min kevyesti, nyt on tippunut 10 minuuttiin. Eli pystyn juoksemaan sen 10 min, jonka jälkeen pitää kävellä pari minuuuttia, että saa sykkeen tippumaan.

  Ja mullakin on jaloissa jotain penikkataudin oireita mutta yritän olla noteeraamatta sitä;)

  Gloria, keväällä HCR:ään?

  VastaaPoista
 4. Eikun joo, olisi ollut kymppi. Höh, kyllähän siihen olisi taipunut. No, ensi vuonna:D

  VastaaPoista
 5. Oho, heti tavoitteet korkealle?

  Minulla oli vakaasti ajatuksissa puolikas ensi kesälle, ehkä HCR, mutta näillä näkymin en ole silloin juoksukunnossa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Mutta sitten seuraavana kesänä lupaan olla.

  VastaaPoista
 6. Pitäähän ihmisellä tavoitteita olla.

  Onnea, Sanna!

  VastaaPoista
 7. Tänään oli myös Berliinin maratooni ja iltapäivällä siellä täällä vastaan tuli juoksijoita mitalit kaulassa. Näky sai mut taas ryhdistäytymään ja lenkille! Oon nimittäin pitänyt nyt reilun viikon taukoa, kun penikkataudin oireet tuli mullekin ja edes parin päivän lepo juoksujen välissä ei auttanut. Tänään sujui kuitenkin jo kivuttomasti.

  Puolimaraton olisi kyllä hyvä saavutus...kokonaisesta en edes haaveile!!

  VastaaPoista
 8. En ollut juoksemassa, mutta huoltojoukoissa kylläkin! Ei varmaankaan oltu samassa pisteessä... Terv. Hanna
  P.S. Oli kyllä aivan mahtava tunnelma jo pelkästään sään vuoksi.

  VastaaPoista
 9. Mä juoksin eilen Ruissalossa puolikaan ja kävi kyllä taas selvääkin selvemmäksi, että en ole maratoonari. Puolikas on ihan jees mutta kokonaiselle ei mua ihan heti saa... HCR on ollut ajatuksissa mullakin - varsinkin eilen se olematon turkulainen kannustus ei ihan riittänyt...:).

  VastaaPoista
 10. Ihmeiden ihme on toteutunut ainakin mun kohdalla ja jaksan juosta 10 km ja se on jotakin sellaista, jota en muista tapahtuneen viimeksi kuin lukiossa ja siitä on 20 vuotta aikaa. Aikaa tähän meni nollasta lähtiessä 9 kk, noin pari kertaa viikossa. Välissä oli parin viikon taukoja. Puolen vuoden jälkeen juoksu ei enää ollut vastenmielistä ja nyt sitä jopa himoitsee :)

  Mun alkuperäinen haaste ei tosin ollut "vain" juoksua. Vaan juoksua-avantouintia-juoksua (siis uintia avannossa ilman saunaa). Ja SIIHEN mulla on vielä matkaa...

  Mukana HCR:llä :), minkälainen jengi sinne sitten onkaan lähdössä. Ahkeraliisat? :D

  VastaaPoista
 11. Katsomassa ja kannustamassa oltiin. Upea sää. Harmitti kun vasta aamulla tajusin, että sinne olisi voinut vielä ilmoittautua. Ensi vuonna mukana, ainakin kympillä.

  Vau mitä juoksijoita meistä kuoriutuu. Mä olen treenannut ohjeen mukaan ja tulokset ovat uskomattomia. Pystyn juoksemaan jo tunnin putkeen. Vauhti ei päätä huimaa, mutta juoksuksi sitä voi nimittää. Matkaa taittuu n. 8,5- 9 kilsaa. Mystisintä on, että aloitin juoksun tosiaan silloin elokuun alkupuolella, enkä todellakaan ole juossut 12 vuoteen. Olen niin ylpeä itsestäni!!!

  VastaaPoista
 12. Aloitin puolimaratoniin harjoittelun myöhään syksyllä 2008. Juoksin ensimmäisen toukokuussa (HCR) aikaan 2:16 ja eilen Espoon Rantamaratonin aikaan 2:04.
  Ennen ensimmäistä puolimaratonia en ollut koskaan juossut noin pitkää matkaa (en edes harjoituksissa puolikkaalle).
  Hyvä fiilis! Upea tunne päästä maaliin, vaikkakin jalat hieman rakoilla.

  VastaaPoista
 13. Mukana olin minäkin (N40), se oli minun kolmas puolikas.Ei mitään ongelmia, aika 2,09.Enemmänkin olis ehkä voinut kiristää, mutta hyvä näinkin,kun vammojen takia juoksukausi alkoi vasta kesällä.Upea sää ja fiilis, jäi hyvä mieli.

  VastaaPoista
 14. Onnea kaikille suorituksista, ensi vuonna meitä onkin isompi jengi:D

  Ja viidenaiti, vau! Perässä tullaan.

  VastaaPoista
 15. En ollut juoksemassa, mutta hengessä mukana.

  Vas.jalka reistaa.
  -F

  VastaaPoista