sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Sä lähdet, sä jäät, sä lähdet...

Nyt saa riittää. Ihan oikeasti, vähemmälläkin pärjää. Perkasin Luksun vaatekaappia välikausivaatteiden osalta, reilulla kädellä. Ehkä riskillä mennään mutta yritetään pärjätä vähemmällä.

Popin musta hupullinen softshell saa jäädä, samoin Popin mustat välikausihousut. Niiden kaveriksi ostin Molon mustat vk-housut. Samaa sarjaa olisi ollut takkikin, mutta se jäi kauppaan. Ainakin toistaiseksi. (Kuvassa myös Barneyn talvikumpparit)Ticketin musta Rubber Rain w. fleece saa jäädä, se oli ainakin viime vuonna käytetyin asu päiväkodissa. Päiväkodissa on varasettinä vuoreton Rubber Rain.

Kauppatakiksi jätin Timberlandin tummanharmaan karvavuorellisen neuletakin, Zaran karvavuorihupparin sekä Finger in the Nosen mustan nahkatakin.

Muut lähtee. Ihan oikeasti.

Ai kengät? Ei puhuta niistä.

18 kommenttia:

 1. Kivat kamppeet on jäämässä, vaikka onkin, no mustapainotteista. Kelpaisi meillekin.

  VastaaPoista
 2. Hieno setti, sopisi vaikka mun mustaan vaatekaappiini ;)
  Ja kuvathan ovat vallan hienoja!

  VastaaPoista
 3. Hyvät jäät! Minne ne muut lähtee???? :)
  kysyy edelleen F kirjautumatta

  VastaaPoista
 4. Hienot kamppeet jää. Voi kun se olisi noin yksinkertaista tytöillekin. Vai onko se? Mitä Inkalle jää? Kävin meidän välikauden takit ja puvut tänään läpi, ja mikään ei lähde. Näytä vähän esimerkkiä!

  VastaaPoista
 5. Rankempaa lajittelua täälläkin tarvitaan, mutta enpä tuota jaloa taitoa osaa. Sähän voisit alkaa tehdä keikkaa - näin siivoat kaapeista turhat pois:)

  VastaaPoista
 6. Ihailtavaa:)! Mullakin heräsi kysymys että mihin ne muut menee;)? Vaikka taitavat olla vielä ihan liian isoja meidän Emilille...

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköisiä vaatteita! Meillä on toisinpäin, olen juuri täyttänyt pompun vaatekaappia :D
  Jospa ostaisit hieman isompia ja sitten luopuisitkin niistä hyvään hintaan meillepäin ;)

  VastaaPoista
 8. S: Mustaa on joo. Mulla on väriähky kesän jäljiltä. Vedän tässä henkeä ensi kevääseen. Ja onhan Luksulle se s-i-n-i-n-e-n toppatakki talveksi.

  T: Kiitti:D

  F: Muut lähtee kiertoon. Tod.näk. Luksun kavereille. Jos jotain jää niin Huutikseen. Kunhan jaksan;)

  V: Voin postata Inkan kamppeista vaikka ensi viikolla. Nyt en jaksa sitä kaappia katsoa, olen niiin uupunut;)

  K: Mä itse asiassa tein tänään keikkaa kaverini luona. Ensin aneli apua ja kun sitä tarjosin, niin alkoi kauhea vikinä "mut tolla vois olla vielä käyttöä, ja tolla ja tolla..";)

  VastaaPoista
 9. T: Eikö olekin. Turha tässä hurskastella, oli meilläkin vielä viime keväänä sen seitsämässä värissä sadeasua, takkia ja muuta rompetta.

  A: Odota vielä vuosi niin eiköhän ala teidänkin kokoa löytymään;)

  VastaaPoista
 10. Äitini muuttaa. Minä saan mitä uskomattomampia juttuja. Kuten muffinsitaikinajauhetta. :) oikeasti kaapit pitäisi käydä usein ja säännöllisesti läpi. Uusia tavaroita ja vaatteita tarvitaan, mutta vanhastakin pitää luopua. Itsellä se on inspiraatiopuuhaa, niin paljon kun kaappien siivouksesta tykkäänkin. Ja sitten kun kaapit on väljiä ja siistejä; on se hienoa.

  VastaaPoista
 11. Upeita ulkovaatteita. Mistä tuollaisen Timberland- takin saa?

  Ja sitten "maailmassa on monta ihmeellistä asiaa..." osastoa: Tää ihmettelee minkälaiset eteisvaatekaapit teillä on? Niin ja onko vaatteita siksi paljon kun lapset ovat kodin ulkopuolella hoidossa? Ymmärrän, että pk:ssa pitää olla sen seitsemän sorttia varavermettä...

  Meillä pärjätään yhdellä välikausisetillä, kaupunkitakilla ja juhlatakilla per lapsi. Nooh, jos totta puhutaan maalta ja mereltä löytyy myös asianmukaiset ulkosetit. Ja näistäkin mä ahdistun kun ne sattuvat samaan aikaan aikuisten eteiseen... Kengistä ei puhuta meilläkään :)

  VastaaPoista
 12. Viidenäidille: olen niin laiska, etten jaksa pestä yhtä settiä koko ajan. Varsinkin, jos tulen illalla myöhään kotiin ja mies on "unohtanut", en jaksa odottaa vaatteita koneesta kuivumaan keskiyöllä. Mulla on usein iltaisin menoja ja mudassa ja hiekassa kierivät lapset;)

  Miian muuttojutusta tuli mieleen, että yksi syy meidän ihme tavaroihin on, että vanhempani tekivät vuosi sitten ison remontin, ja he jakoivat kaiken "ylimääräisen" astioita myöten meille lapsille, koska eiväthän ne enää sovi heidän design-kämppäänsä. Tavaroista luopuminen ja minimalistiksi ryhtyminen voi siis tapahtua eläkeiässäkin!

  VastaaPoista
 13. Miia, älä yhtään pilkkaa muffinsitaikinajauhetta;)

  Timben takki on muistaakseni Pompiin ysmystä. Missä se ysmy luuraa? Siellä on hyödykkeitä joita ehdottomasti t-a-r-v-i-t-s-e-n.

  Voin laittaa jotain kuvia eteisestä. Vai onko täällä jo ollutkin?

  Violette, älä pelottele, mä en todellakaan halua äitini romuja meille kuleksimaan.

  VastaaPoista
 14. Paljon Sä veloitat tuosta konsultoinnista? Mä en vikise, että älä heitä pois, vaan katson silmät soikeana vierestä, että: "Ai, meillä on tollainenkin?". Nainen, joka tekee löytöjä, omassa vaatehuoneessa. :D

  Oikeasti inhoan liikaa tavaraa, enkä osta enää mitään, mitä ei vuorenvarmasti tarvita. Oikeasti. Tämän kun olisin hoksannut monta vuotta aiemmin !!

  t.F

  VastaaPoista
 15. Osaako muuten joku vinkata, mistä voisi enää ostaa/tilata tuota kokomustaa tai mustavalkoraidallista Rubber Rainia fleecevuorella? Sisukkaassa oli jotain, mutta ilman vuorta ja Munkassa oli Pikkuväessä sinistä tähdillä, mutta ei sinistä meille. :)

  F

  VastaaPoista
 16. Mitä kokoa haet? Yli 116 cm on todella vaikea löytää, meille tilattiin se erikseen. Mutta pienempiä kokoja voisit kokeilla Ung.fi tai Kuperkeikaasta.

  Ja siihen veikkaukseen, yksi meni ihan nappiin ja muutkin liippasivat läheltä;) Eikä se juristikaan huono ollut, 70% kollegoista on juristeja, joten kai siitä muhunkin on jotain tarttunut. Paitsi se hemmetin saivartelu.

  VastaaPoista
 17. Ja typoja piisaa, eli unq.fi ja kuperkeikka.fi

  VastaaPoista
 18. Haen 110cm ja toivoin, että Ticketin kumipukuja olis ollut Hulliksillakin, mutta ei näköjään eli pitää tsekata nuo muut. Kiitos! :)

  VastaaPoista