perjantai 4. syyskuuta 2009

www.fazerinsininen.fiFazun markkinointiosastolla on oltu nokkelia: Uutuutena on 200 g:n levy omenacrisp-suklaata. Ihan kiva paitsi, että se ei ole myynnissä. Sen saa kylkiäisenä mikäli ostaa neljä (4) fazerin suklaalevyä. Helppo rasti.

Taas viedään kuin vierasta sikaa...

6 kommenttia:

 1. Kiitos tiedosta, mitä näkkileipää tilaan tänne sairastupaan. Kurkkukin on niin kipeä, että enhän voi mitään muutakaan syödä??

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Sulla on kiva blogi ja hauskat jutut :)!

  Fazerilta oli tullu myös jotain uusia "design"-suklaita ;). Ostin jotain sellasta puolukkajuttua mutta kerrankin kävi niin, että levy jäi syömättä. Ei ollut mun makuun! Piilotin jääkappiin mutta mein murkku oli sen sieltä löytäny ja syöny. On se kumma miten ne löytää aina kaikki piilot!?

  VastaaPoista
 3. tänne sairastuvalle tilasin just fazerin salmiakkisuklaalevyn, kun mies lähti kauppaan. Onko sulla jo flunssa parantunut? Täällä ollaan kuumeessa ja poskiontelotulehduksessa.

  VastaaPoista
 4. Suklaalla on tieteellisesti todettu olevan parantava vaikutus. Oikeasti.

  Koittakaahan parantua.

  Katri, mulla ei varsinaista flunssaa ollut, vain käsittämätön kurkkukipu ja lihassärky. Olen ollut töissä nappien voimalla ja tänään kävin lenkillä ekan kerran viikkoon. Tuskaista oli, täytyy vielä malttaa. Huominen ohjelma on sen verran tiivis, että se menee useammastakin lenkistä.

  Tanja, kiitos. Mä en ole edes viitsinyt kokeilla noita mainitsemiasi suklaita. Näyttivät sen verran epäilyttäviltä etteivät voi olla hyviä.

  VastaaPoista
 5. suklaita maisteltu viikonnloppuna: siinä omenahyveessä oli jotain biittejä, mutta en kyllä saannut niistä omenanmakua. niistä paremmista suklaista maisteltu mustikka ja puolukka - mustikka ihan jees, puolukka enemmänkin "no jaa". eivät siis hintansa arvoisia, jos niinpäin asiaa katsoo...

  VastaaPoista
 6. Kiitos empiirisestä tutkimuksesta:) Joo, luin tuoteselostuksen, eikä mun näköjään tarvitse niitä haikailla muutenkaan. Mulla on keliakia ja niissä on jotain keksinmurusia. Hyvä, että eivät ole kummoisia;)

  VastaaPoista