lauantai 19. syyskuuta 2009

Päivän mietelauseEikö olekin hieno? Tuli mua tänään kauppareissulla vastaan, sopii niin teemaan, että pitihän se ostaa. Oli muuten k-a-l-l-i-s;) Onneksi mä olen niin mahdottoman rikas.

Okei, okei mä lopetan. Vanha juttu.

35 kommenttia:

 1. Tiina, eiks ookki hyvä? Mä olen nauranut tälle monta tuntia. Yksin. Ääneen.

  Jotta jos joku tänään Jumbossa kiinnitti huomiota itsekseen ääneen näuravaan naiseen, niin se olin ma. Hullulla on halvat (eiku siis tosi kalliit) huvit.

  VastaaPoista
 2. Tuo on täydellinen päätös tälle rahakeskustelulle!!!!

  Mäkin meen heti huomenna töissä käymään, että saan enemmään rahaa, rahaa, rahaa ;)

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, tämä on taatusti kruunannut päiväsi!
  Onneksi sulla on huumorintaju tallella; ei voi muuta sanoa!
  Viva La Nina ja loistava blogisi!

  VastaaPoista
 4. USkomatonta, heh uskon että on ollut omaa hauskaa;)

  VastaaPoista
 5. :D Ihan loistava!

  Minä tapaan olla vähän laiska kommentoimaan, mutta olen jo pitkään meinannutkin sinulle kirjoittaa, että tämä on tosi kiva blogi - kirjoitustyylisi on vain aivan loistava!

  VastaaPoista
 6. :D Apua lapset herää, pitää nauraa hiljempaa.

  Sä olet nyt kyykyttänyt anonyymit niin totaalisesti ettei ne uskalla katsoa sun tai Katrin blogia päinkään.

  Kirjoitatko sä työksesi?

  -M-

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän hyvä!! :D Ja noinhan se juuri menee.

  VastaaPoista
 8. Mäkin meen Jumboon hakemaan tollasen ;) eikai, mut hauskasti sopii kyllä =)

  VastaaPoista
 9. On kyllä piste iin päälle näille keskusteluille ...ja että sattuikin silmään :D
  Toi teksti on todella outo musta, jos sen irroittottaa asianyhteydestä mutta tässä kyllä toimii loistavasti ;)

  VastaaPoista
 10. Elätkö blogiasi varten vai bloggaatko elämästäsi?

  VastaaPoista
 11. Anna olla jo, mä tiedän kuka sä olet, olet kommentoinut myös omalla nikilläsi.

  VastaaPoista
 12. En ole kommentoinut omalla nikillä, koska minulla ei sellaista edes ole.

  VastaaPoista
 13. Jep, jep.
  Mä tiedän että sulla on täällä oma blogi, eikä monellakaan ole aikaa koko ajan kytätä tämän blogin päivittämistä.

  VastaaPoista
 14. Loistava löytö. Toimii kuin affirmaatio kun tarpeeksi usein luet ja sinusta tulee huiman rikas! Meillekkin tollainen niin alkaa euroja sadella ovista ja ikkunoista, muksut saa niitä sitten keräillä pikku kukkaroihinsa.

  VastaaPoista
 15. Ai mulla on sivupersoonakin...

  Elän blogia varten, tietenkin. Siihen mut on kasvatettu. Jo 70-luvulla äiti opetti, että sitten pikku-Nina, kun sinusta tulee iso, sinusta tulee blogisti. Aivan mahtava sellainen. (Äiskä on sellainen meedio, se tiesi nää blogijutut jo kauan ennen muita).

  Lapset ovat huostaanotettu ja mieskin lähti vähemmän itsekeskeisen naisen matkaan. Kotoa en poistu kuin töihin, onneksi siellä on se intenetti. Töistäni selviän juuri ja juuri, koko ajan on pelko perseessä, koska työnantaja huomaa mun bloggailevan kaiken päivää. Mistä mä sitten saan rahaa?

  "Kaikki ovat aikakautensa tuotteita". Mikäs Valitut Palat -filosofi se sinä olet? Ei hyvää päivää.

  Jospa antaisit jo olla, meni jo.

  Jälkisanat:
  Mä kadun jo nyt provosoitumistani, mutta tälläinen mä olen. Äkkipikainen. Äiti kyllä häpeäisi silmät päästään jos tietäisi, että edes lähden mukaan tällaiseen mielen köyhyyteen. Muakin hävettää.

  VastaaPoista
 16. No huhhuijaa, mikä meno täällä on viikonloppuna pyörinyt! Olisi paljonkin sanotttavaa, mutta kun pitää tehdä niitä töitä, että sais joskus palkkaa.

  Eiköhän me kaikki vanhat vakkarit jo tiedetä, kuka täällä pistelee piikkejä toisten lihaan ei kun blogeihin. Vaikka omasta mielestä se oma elämäntapa on paras ja ainoa oikea, voisi silti avartaa omaa maailmankuvaa ja olla muita kohtaan suvaitsevampi. Tässä kommenttia useampaan postaukseen, joissa "anonyymi" on heitellyt shittiä.

  Nina, huoneentaulusi oli loistava löytö just tähän ajankohtaan!

  VastaaPoista
 17. Violette, meno on kuin villissä lännessä. Vihulainen iskee puukolla selkään joten en voi kovilla ampua, siinä menee muuten siviilitkin.

  Eiköhän tämä ala olla puolin ja toisin käsitelty, kasvot on menetetty. Todella sääli, että tämä meni tähän.

  VastaaPoista
 18. Huh - mistä mä olenkaan jäänyt paitsi - näistä rahakeskustelyista siis...
  Loistolöytö toi taulu:)!!

  VastaaPoista
 19. anonyyminä nyt kyselen kun en kehtaa nikillä, anonyymi-ilkeilijä on joku meistä bloggajista?
  violette ja vanhat vakkarit tietävät kuka se on,niinkö?miksi?

  VastaaPoista
 20. Halusin vain sanoa, että kyllä näitä blogeja lukevat muutkin kuin bloggaajat. Itsellänikään ei ole missään minkäänlaista blogia ja silti luen päivittäin:)
  -S-

  VastaaPoista
 21. Kyllä kannatti aloittaa viikkonsa vierailemalla täällä :) Aion kans hankkia tän huoneentauluksi. Mun edellinen tauluhankinta "Be nice or go away" ei niinkään kodinhoitohuoneeseen sovi. Blogeihin kyllä :D

  Mulla olis muutama valittu sana kommentoinnista ja tienaamisesta ja oman rahan käytöstä ja jopa siitä, onko kauniisti pukeutuminen itsekästä (siis sen lisäksi, että se on niin materialistista :DD) mutta antaapa olla. Pitää pitää tuo ahkeruus kirkkaana mielessä! :)

  VastaaPoista
 22. Käy täällä toki muitakin mutta anonyymin shittailut tulevat sellaisella intensiteetillä ettei satunnainen lukija sellaiseen vaivautuisi. Ja kommenteissa on ollut freudilaisia lipsahduksia;)

  Vakkarit ovat tehneet omat johtopäätöksensä, niin minäkin. Mitään sataprossaista tietoa ei ole, mutta ei tarvitsekaan, vahva mielikuva riittää. Tässähän on voinut käydä myös niin, että tämä on mennyt täysin viattoman ihmisen piikkiin. Eli sekin pitäisi anonyymina kommentoidessa muistaa: kaveri saattaa saada syyt niskoilleen.

  Tämä episodi vaikuttaa hyvin moneen täällä. Moni miettii, miten tässä näin kävi? Kuka se oli? Ja miksi se, joka sen teki, teki niin?

  Kukaan ei sano ääneen, mutta ”kaikki tietävät”. Tai luulevat tietävänsä. Voi sitä häpeän ja myötähäpeän määrää. Ja myös vahingonilon…

  VastaaPoista
 23. Nina, tota ei enää olis voinut paremmin sanoa. En osaa sanoa mitään fiksumpaa, joten menenkin tästä kehittelemään uusia pinnallisia juttuja omaan blogiini;)

  VastaaPoista
 24. Enpä olekaan hetkeen taas ehtinyt blogeja lukemaan! Ja sinä aikana tietty onkin tapahtumat ollu sitten niin värikkäitä, että :)! Nooh, ehkä en kuitenkaan menettäny yhtään mitään...

  Mutta siis asiaan... Hieno löytö :)! Juuri tuon takia minäkin aloin taas opiskella! Siinä on vaan se huono puoli, että muutaman vuoden joutuu kituuttamaan "vähän" huonommilla tuloilla. Ne opiskelijan tulot kun ei ollenkaan korreloi tehdyn työn määrään ;)!

  Jatka samaan tyyliin Nina! Suomessa ei kukaan koskaan saisi kertoa tai näyttää, jos jossain asiassa menee paremmin kuin naapurilla! Jos "sijoitat rahaasi" enemmän kuin toiset, olet ylpeä, ylimielinen paska. Jos taas jätät "sijoittamatta" (rahat, joita muut tietää/epäilee sulla olevan) ja elät vaatimattomasti, olet silti edelleen se ärsyttävä, ylimielinen paska. Koettu on!

  PS. Mä en ole näitä blogeja vielä kovin kauaa seuraillut enkä edes itse pidä blogia mutta jotenkin vaan on tunne, että mäkin tiedän kuka tuo freudahtava anonyymi on...

  VastaaPoista
 25. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1733777 :)

  VastaaPoista
 26. Mä luin vanhat kommentit ja mietin pitkään, että sanonko mitään vai enkö sano... Onneksi olen niin ylpeä ja itseriittoinen, etten jaksa edes vaivautua... ;)))

  Lyhyesti siis: Kiitos Ninalle hauskasta blogista, huumorintaju on ja pysyy!

  t. Finette kirjautumatta

  VastaaPoista
 27. Ihana tyyli kyllä sulla :)
  Ja kun täällä on niin kiivasta keskustelua käyty anonyymi kirjoittelijoista, niin pakko mainita: Minulla EI ole omaa blogia, enkä varmaan tee. Tykkään lukea muiden blogeja, toiset vaan osaa sen homman ja toiset ei :D

  Mutta asiaan, onko tuo taulu jumbosta siitä maalaisromanttisesta sisustusliikkeestä? En muista nimeä, vaikka sieltä paljon ostelenkin :)
  Tahtoo saman meidän eteiseen, ehkä sen jälkeen jotkut möläyttelijät osaavat olla hiljaa meillä kyläillessä ;D
  Hauskaa syksyä sinulle.

  - Hinni -

  VastaaPoista