torstai 3. syyskuuta 2009

HiFiä lastenhuoneeseenLuksun cd-soitin vetelee viimeisiään. En ajatellut hänelle enää cd-radio-settiä ostaa vaan telakan Mp3:lle. Ajatuksissa oli Tivoli Audio iPal ja siihen alkuun usb-kaapelilla liitettävän mp3, joita meille on liikelahjoina kerääntynyt useampi. Kävin katselemassa niitä Stockalla ja huomasin, että siellä oli kantistarjouksessa Tivoli Audio iYiYi. Hintaa tällä on normaalisti 399 euroa, nyt tarjouksessa 199 euroa (miksi se on niin halpa?). Eli saisin iPalin hinnalla ihan kunnon kaksikaiuttimisen telakan.
IPod Nanon voisi ostaa siihen myöhemmin. Toisaalta iPod istuisi tuohon (ei tarvitsisi mitään kaapeleita) mutta epäilen kestääkö se Luksun käsittelyssä? Mitä mieltä olette, onko ihan tuhoon tuomittu ajatus? Ja onko Nanoja missään saatavilla alle 8 gigasena? Luksulle riittäisi neljä gigaakin. Onko kukaan enemmän perehtynyt asiaan?

4 kommenttia:

 1. Jos epäilet kamojen kestävyyttä 5 vuotialla niin miksi panostaa satasia kun Claes Ohlson :) hoitaa homman kotiin ja hintaan 14,90,-
  http://www.clasohlson.fi/link/m3/Product,Product.aspx?artnr=38-3000

  Laadusta ja äänestä en tiedä muuta kuin että Denver kelpaa meillä kolmevuotiaiden prinsessatanssiaisiin loistavasti. Siinä touhussa mikään ei kestä loputtomasti, saavat parempaa laatua sitten kun osaavat sitä itse pyytää.

  Nanot on nykyään tarjolla 8 ja 16 gigasena.

  Mitä musiikkia muuten poika kuuntelee?

  VastaaPoista
 2. Mun ipod (2gb musta nano) on kestänyt jo lähes neljä vuotta todella(!) kovakouraista käsittelyä. Akku vaan alkaa olla todella huono, joten kohta on aika ostaa uusi. Veikkaisin siis, että kyllä kestää!

  VastaaPoista
 3. Huhhuh, hiki tuli. En ollut lenkillä, tuli kiire ilotulitusta katsomaan. Istuttiin kaikessa rauhassa kotona kun Inka ihmetteli kovaa ukkosta. Tajusin, että jotain oli unohtunut, ilotulituksen SM:t. Takit päälle ja autoon ja jo vain ehdittiin. Piti kökkiä autossa laittomassa parkissa, kun mulla oli yöpuku takin alla. Inka ilmoitti, etten saa nousta autosta. Ihme niuho. Aikamme istuttua ystävällinen konstaapeli tuli ikkunaan koputtamaan ja käski (ei siis pyytänyt) siirtämään auton. Ihme niuho sekin. Pattitilanne.

  Niin, asiaan. Kiitos Julis, tuollainen käydään ostamassa. Ostan monta kun on noin halpa;)

  Ja Saara, kiitos, tekstisi jälkeen alkoi raksuttamaan. Kaappien kätköistä löytyi 2 gigainen valkoinen nano, samaa ikäluokkaa kuin sinunkin.

  Taidan kuitenkin käydä noukkimassa tuon aijaijain. Inkalle. Kohtahan sillä on nimpparitkin. Tässä onkin 12 vuotta mennyt niin, etten ole muistanut hänen nimppareitaan (ja olen saanut siitä kuulla), jos tuo kompensoisi asian.

  Niin, tuli ekana mieleen, että Inka vetää herneen nenään jos pikkuveli saa tuon telakan. Pikkuveli saa sen Ohlssonin version ja pitää vanhan mpkolmosensa. Inkalle telakka omaan iPodiin ja mulle tuo kaksgigainen lenkkikaveriksi. Tuli siis win-win-win tilanne:)

  VastaaPoista
 4. Luksu kuuntelee lähinnä siskonsa vanhoja NRJ-kokoelmia. On jotain oikeita lastenlevyjäkin mutta poppi vie voiton. Tämän hetken suosikki on Lily Allen, ja arvatkaa mitä biisiä laulaa antaumuksella. (Inkalla on muuten se puhelimen soittoäänenä;)

  Lukas kuuntelee myös paljon äänisatuja, lähinnä Risto Räppäjää ja Peppiä.

  VastaaPoista