maanantai 14. syyskuuta 2009

G Force - MiniagentitKäytiin lasten kanssa katsomassa G Force - Miniagentit. Meidän lapset tykkäsi.

Oma arvioni: Ihan jees, keskinkertainen toimintapläjäys jossa marsut pääosissa. Parempiakin lastenleffoja olen kyllä nähnyt, mutta vanhana toimintaleffafanina ja marsunomistajana katsoin sen ihan mielellään. Ja se oli ainoa hetki viime viikolla kun sain istua rauhassa yli tunnin;)

Megatuottaja Jerry Bruckheimer tuo valkokankaalle ensimmäisen 3D-elokuvansa, seikkailukomedian nimeltä G-FORCE, joka kertoo valtion salaisesta hankkeesta kouluttaa eläimiä vakoojiksi. Uusimmalla vakoilutekniikalla varustetut huippukoulutetut marsut saavat selville, että koko maailman kohtalo on heidän käpälissään. Marsujen iskuryhmään kuuluvat Darwin, menestystä kunnianhimoisesti janoava johtaja; Blaster, räväkkä ase-ekspertti, jolla riittää asennetta ja hurjapäisiä temppuja; ja Juarez, hemaiseva taistelulajien taitaja; joukkoa täydentävät lisäksi kirjaimellisesti kärpäsenä katossa lymyilevä tiedusteluasiantuntija Mooch ja tietotekniikkaspesialistina häärivä tähtikuonokontiainen Speckles.

1 kommentti:

  1. Mä olisin varmaan nukkunut tuon tunnin:)
    Me ei olla vielä Niklaksen kanssa käyty leffassa, pikku hiljaa vois aloittaa. Isommat ei meitä aina enää leffaseuraksi tahdo, paitsi kesällä kävin teinien kanssa katsomassa Brünon.

    VastaaPoista