tiistai 23. syyskuuta 2014

Stockan uusi kenkäosasto

Keskustan Stockan uusittu kenkäosasto avautui äskettäin. Sain kutsun avajaisiin mutta en valitettavasti ehtinyt silloin paikalle. Kävin kuitenkin perjantaina siellä pyörähtämässä ja oli tosi positiivinen kokemus. Huomattavasti isompi kuin aiemmin ja muutenkin freesin oloinen. Valikoimakin on mielestäni ihan passeli, toisaalta en ole mikään kenkäfriikki eli tyydyn vähempäänkin.

Siellä pyöriessä ostin yhdet kengätkin. Mulla oli ostoslistalla matalakorkoiset nilkkurit ja olin ajatellut ostaa Marantin Dickerit mutta niitä aiemmin sovitettuani totesin, että eivät kuitenkaan ole jalkaani ihan niin hyvät, että maksaisin niistä yli 350 euroa. Ja minulta löytyy Acnen Pistolsit, jotka ovat mielestäni hyvin samantyyliset. Dickereitten jälkeen iskin silmäni Stylesnobin Allie nilkkureihin ja nimenomaan snake skin -versioon. Sovittelin ja mallasin ja tulin siihen tulokseen, että vaikka ovatkin tosi hyvät jalassa niin tuskin kestävät aikaa. Päähänpinttymä chelsea-mallisesta ei-sileäpintaisesta nilkkurista jäi kuitenkin kytemään ja siellä Stockallahan ne olivat ihan tyrkyllä. Mopin Chelsea bootie. Pinta ei ole ihan sileä vaan just vähän erilainen. Ja hintaa jäi kantis- ja firstalennusten jälkeen reilut 140 euroa. Ja lopunhan te arvaattekin, olen säästänyt yli 200 euroa :)


Mopin kenkiä mulla on ennestäänkin useampi pari ja voin näitä vilpittömästi suositella, kengissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde: alle 200 eurolla saa tosi hyvälaatuisia nahkakenkiä.


Oletteko ehtineet jo käydä uudistuneella kenkäosastolla? Mitä mieltä kenkäfriikit ovat, onko tarjonta riittävää?

2 kommenttia:

  1. En ole vielä ehtinyt käymään, mikä on suorastaan säälittävä suoritus! Kivat popot löysit :-)

    VastaaPoista
  2. Jippii, olet palannut!
    Toiveena Luksun talvivaate postaus!
    Täällä mietin meidän kymppiveen talvikenkiä...??

    VastaaPoista