sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kuuma koira Kaartissa

Pikku-Roballe on avattu uusi "snagari": Kaartin Hodari & Hummeri. Taustalla vaikuttaa sama porukka kuin Murussa ja Pastiksessa ja hodari&hummeri onkin ihan Pastiksen vieressä. Käytiin eilen hakemassa Luksulle lennosta evästä, poika oli menoissa suoraan peleistä kaverinsa synttäreille ja jotain syötävää piti nopeasti saada. Luksu kehui hodaria ja goleslawia vuolaasti - 9-vuotias syö hodarin kuin hodarin - mutta kyllä hänkin huomasi eron Ikean versioon.

Hodari & hummerista saa siis nimensä mukaisesti hodareiden lisäksi hummeria. Melko kätevää, että lapsille voi syöttää hodareita ja itse syödä samalla hummeria. Tänne pitää mennä paremmalla ajalla uudelleen.

Henri Alénin somemätöt ovat olleet meilläkin testissä. Mozza-rulla oli hyvää ja helppoa. Possu taas on possua, vaikka somessa paistaisi. Mutti-soosikuumeen aikana pääsin oikein pätemään, ehkä ensimmäisen ja viimeisen kerran elämässäni. Kyllä sen nyt pikkulapsikin tietää, että Mutti on ainoa vaihtoehto mitä tomaattimurskaan tulee.


Kisakatsomossakin syödään hodareita. Muuten ei niin väliä, mutta sinapin suhteen on meidän huushollissa tarkkaa, vain French's Classic Yellow kelpaa. Kohtuullisen hyvistä valmislihapullistaan tunnettu Kivikylän Kotipalvaamo on laajentanut tarjontaansa hodarinakkeihin ja bratwursteihin: "ihan kohtuullisia" on raadin arvio.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Oletko kokeillut kisajuustotikkuja? Nam!

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokeiltiin ja olivat hyviä. En kylläkään ehtinyt itse olympialaisia katsoa mutta voihan niitä muutenkin syödä:)

   Poista
 2. Lueskelin vanhoja postauksia, jossa kerroit että teillä on 3 settiä lakanoita per sänky. Onko määrä lisääntynyt?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, kun ei ole tarvetta. On niitä vaihdeltu mutta määrä voisi tiputtaa vielä yhdellä setillä. Seuraavaksi nukutaan makuupusseissa;)

   Poista