torstai 24. lokakuuta 2013

Melkein kevytuntuva

Ostin syyskuussa Stockan kantistarjouksessa olleen Peakin Frost Down Hood untuvatakin. Takkia on jossain mainostettu kevytuntuvatakkina, mutta on mun mielestä kuitenkin paksumpi kuin perinteiset kevytuntuvat. Mulla on muutaman vuoden takainen Monclerin Irenee kevytuntuvatakki ja se on todella kevyt (mahtuu cabin-laukun kenkäpussiin eli kulkee myös kätevästi mukana matkoilla ). Tämä Peak on selkeästi paksumpi mutta ei kuitenkaan liian kuuma esim. autoillessa. Tosi hyvä kentän laidalla seisoskeluun alkusyksystä.


Nyt olisi hakusessa huithapelille kevytuntuvatakki, en vaan ole löytänyt sopivaa. Saisi olla kevyt, mielellään huomaamaton, sellainen jonka voisi naamioida vaikka t-paidaksi. Viime vuonna Luksulla oli käytössä Peakin kevytuntuvatakki , tämän vuoden malleissa ei oikein ole sopivaa (viime vuotinen taisi olla sitä edeltävää malllistoa). Helium Jacket olisi riittävän kevyt mutta siinä ei ole huppua. Paksummissa takeissa olisi huppu mutta ne ovat liian paksuja. Viime vuonna näin kevytuntuvatakkeja lapsillekin joka paikassa mutta nyt tuntuu, että ei vaan löydy. Monclerilta ja Armanilta löytyisi kivoja takkeja pojillekin mutta menevät hieman yli budjetin.

Stadiumissa näytti olevan hyvin kohtuuhintainen hupullinen Everestin untuvatakki, onko kukaan nähnyt sitä, onko miten paksu/ohut? Eddie Pen Arigatou olisi myös hyvä, en vaan ole löytänyt mustaa sopivassa koossa. Ideoita mistä etsiä mustaa hupullista kevytuntsikkaa koossa 12-14A?

10 kommenttia:

 1. Saksalaisessa KidKong verkkokaupasssa näytti olevan - ei niin Suomessa tunnetuilta merkeiltä - jokunen malli! Sieltä olen itsekin joskus metsästänyt haluamani vaatteita pojille. Toimitus varmaa, sujuvaa ja luotettavaa.
  http://www.kidkong.de/

  VastaaPoista
 2. Saisiko mistään kautta tilattua Uniqloja Suomeen? Meillä on kaikilla siltä merkiltä ja ainakin N:n takissa on huppu. Kaikki menevät tosiaan sellaiseen pieneen mukana tulleeseen pussukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tuohon on hyvä idea. Mulla ei vaan ole mitään käsitystä lasten mallien mitoituksesta, sulla varmaan on? Aina mä jostain tuollaisen saan roudattua:)

   Poista
 3. Kiitos vinkista! Ostan pojalle tuon Peakin Heliumin. Mä kun olen taas ehdottomasti kiinteitä huppuja vastaan - kaikki lasten vaatteiden huput pitää mun mielestä irrota neppareilla tms ettei voi kuristua kiipeillessä, jos tarttuu hupusta kiinni... Mut mun pojat onkin vähän nuorempia ja aika vilperttejä.

  Jack wolfskinillä oli viimevuonna kevyt untsikka lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:) Meillä ei kiinteä huppu ole ongelma, tuo ei paljon kiipeile. Onneksi:)
   Ja kiitti vinkistä, tsekkaan tuonkin.

   Poista
 4. Toi Everestin untsikka oli tosi kevyt ja naisten malli ainakin tosi mukava, ja värejäkin oli ihania. Sain käyttää kaiken itsehillintäni, että onnistuin jättämään kauppaan, sillä tarvetta ei ollut ;)

  -Jaana

  VastaaPoista
 5. Heippa! Timberlandilla ja Hilfigerillä olen muistaakseni nähnyt näitä takkeja pojille, nää on niitä, joilla harvoin voi mennä vikaan.. ;)
  Rouva V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TH:lta oli yksi takki sovituksessa. Siinä oli mitoitus pielessä, koossa 12 ei riittänyt hihan pituus ja koko 14 oli muutoin liian iso, mallia teltta. Timben voisi vielä tsekata, kiitos vinkistä.

   Poista