perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ihan kamalia hirvityksiä

Kaupat olisi täynnä kaikkia ihania kenkiä. Mulle. Korkeaa ja matalaa, nudea ja kirkkaita värejä. Olisi kuulkaa mistä valita.

Mutta ei, mä olen joutunut ostamaan kaikenlaisia käytännöllisiä tekeleitä. Niinku lenkkareita. Rumiakin vielä.


Superfitin goret. Näissä on oikein iskarit kärjissä.
Lupaan, että viimeiset tarralliset tässä taloudessa.
Superfit merkkinä oli mun ehdoton suosikki lasten ollessa pieniä,
mutta enää en jaksaisi. Sisäpelikengät. Merkki on väärä, mutta siinä vaiheessa kun säpa-turnaukseen on aikaa 30 minuuttia, eikä lapsella lainkaan sopivia kenkiä, niin on taivuttava kompromisseihin.Ja nämä. Voi morjens. Merkki ja malli ovat oikeat, mutta nämä ovat keinonahkaa.
Niin ekat ja vikat epänahkanappikset meidän taloudessa.

Näillä heitetään vesilintuja välittömästi, kunhan oikeat löytyvät.
"Suomen markkinat ovat niin pienet, ettei kannata kalliimpia nahkakenkiä tilata."
 Ja seliseliseli. No ei kai niitä osteta, jos kukaan ei myy.


16 kommenttia:

 1. Äläs nyt, nuo sisäpelikengät on oikein kivan näköiset! Sisäpelikengistä tuli mieleen eilen jostain cittarin mainoksesta bongattu "lasten vapaa-ajan kengät". Saakohan niitä käyttää päiväkodissa/koulussa, kun ei ne oikeastaan ole lasten vapaa-aikaa?

  Mistä nahkaisia nappiksia oikein kannattaisi etsiä? Olis meilläkin ostoslistalla, vanhat kun alkaa olla turhan naftit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ole hyvännäköiset. Ne on lenkkarit eli rumat:).

   Kyllä nahkaisia nappiksia löytyy, mutta tosi huonosti tekonurtsille. Jotain löytyy siis kaikista urheilukaupoista mutta meillä hifistellään niillä eli mikä tahansa malli ei kelpaa.

   Puhoksen Intersport on perinteisesti ollut hyvä kauppa, mutta ei oota myivät nekin. Tästä on kyllä kuukausi aikaa eli pitäisi käydä uudestaan.

   Poista
 2. Voi kuule. Ei tuo vielä mitään, mutta odotas 8 vuotta.
  Sitten ne vasta rumia onkin, jättimäisen kokoisia, ne haisee ja niistä kelpaa tasan yhdenlaiset.

  Että tällainen aamun piristys tänään! :-D

  VastaaPoista
 3. Teillä tuntuu olevan aina samat jutut pinnalla ;) Meillä eilen illallla harrastusten jälkeen suunnattiin ostaan nappiksia ja sisäpelikenkiä... sisäpelikengät ei ollutkaan kesän kynnyksellä helppo juttu, kukaan niitä näköjään kesää vasten valikoimiin ota kun nyt liikutaan kato jo ulkona. Äh, tänään toiseen kaupunkiin heti ku eskari loppuu, pari tuntia aikaa löytää ne, illalla tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvin sympatiani täältä. Tiedän kuinka tuskaista se voi olla.

   Poista
 4. Jassu sen sanoi :DD
  Joskus olen ajatellut miten ihanaa olisi ostaa kenkiä kolmelle tytölle eikä kolmelle pojalle. Olisi vara valita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, sitä vaan ostaisi kimaltelevia ballerinoja ja se olisi siinä. Mieti kuinka hienoa:)

   Poista
 5. No ihan totta, on ne rumia ja Jassun maalaama kuva on varsinkin ruma!

  Kerro sitten kun tiedät mistä niitä nahkaisia nappiksia saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa skeittikengät (oletan, että J tarkoittaa niitä) on mun silmään nykyään ihan makeita. Aivopesty, mikä aivopesty.

   Eikä varsinaisesti kannata ala-arvioda 7 -vuotiaan jalkahien tuoksua:))

   Poista
 6. En ole ikinä nappiksiin perehtynyt, joten en tiedä mikä olisi hyvä (oli vaikeuksia keksiä edes oikeaa hakusanaa, mutta jalkapallokenkiähän ne taitavat olla ;)), mutta ihan pikaisella googlauksella jo ensimmäinen pikka joka löytyi, myi nahkaisia kenkiä...
  http://www.duosport.fi/epages/duosport.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/duosport/Categories/%22jalkapallo%20keng%C3%A4t%22/Junior1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, ei se noin helppoa ole. On eri alustalle HG, FG, AG nappuloita. Ja lestien levyydessä on isoja eroja, meille esim sopii Addu, jossa on kapeampi lesti kuin Nikessa. Ja sitten aletaan hifistelemään niillä mallieroilla, mistä kukin tykkää.

   Noista Duosportin kengistä valtaosa on keinonahkaa, ja norminahkaa olevat väärän malliset.

   Poista
 7. Voi, mulla kanssa viikonlopun ohjelmassa käydä poikien x3 kenkävarastot läpi. Huoh.. Luultavasti ainakin nappisostoksille täytyy lähteä ja ainakin edellisvuosina on ollut aivan surkeat valikoimat kenkiä keinonurmelle, nurmelle löytyisi vaikka mitä, mutta HesaCup taitaa olla suunnilleen ainoa nurtsipeli koko kesänä. Viime vuonna värin piti olla pinkki, saas nähdä mikä nyt on in. :) Mieluummin mäkin tosiaan lähtisin shoppaamaan kenkiä itselleni.
  Ja sitten pitäis hakea vielä vinopino sormikkaita hävitettäviksi jne...
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis käsittämättömän huonot tekonurtsivalikoimat. Ja suurin osa junnuista kuitenkin pelaa tekiksellä. Meillä on kaksi vuotta putkeen ollut tuo Addun malli nahkaisena ja nyt ei löydy mistään. Täytyy ottaa ulkomaiset kaupat avuksi.

   Kiitos samoin!

   Poista
 8. morjens! juu, keinonahkaa predatorit, mutta muuten just nämä ihan tolla samalla jokapaikannappulalla on kyllä olleet hyvät. meidän 9 v. tuskailee kantapäävaivojen kanssa ja näillä on menty nyt vuosi aika mukavasti. malliin vielä saa sen geelityynyt hyvin. kiitti kivasta blogista! toivoo, laiskasti kommenttia jättävä lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Meillä siis ollut tuo ihan sama malli nahkaisena kaksi edellistä paria. Nyt niitä ei löydy mistään, tai en ole osannut etsiä oikeista paikoista...

   Thanks!

   Poista