tiistai 14. huhtikuuta 2009

Apua - rippilahja?

Mä olen taas tosi ajoissa, kuten aina. Kummipojalla on rippijuhlat sunnuntaina eikä mulla mitään käsitystä mitä lahjaksi.

Hopealusikat saa unohtaa, joku muu hankkikoon ne.

Samoin ristit ja muut killuttimet, en ole ateisti eli maksan kyllä kirkollisveroa mutta siinä mun usko sitten onkin. Olisi jotenkin kornia antaa jotain minkä tarpeellisuudesta ei itsekään ole kovin varma.

Poika harrastaa futista mutta ne vermeet on jo olemassa. Mopokin on luvassa mutta marraskuussa syntyneenä sekin vasta ensi keväänä.

Olisi kiva jos se olisi jotain pysyvää mutta mitä ihmeen pysyvää voi 14-vuotiaalla olla? Jos olisi kyse pojan isosiskosta niin keksisin vaikka mitä design-esinettä mutta kyseinen herra tuskin ymmärtää sen päälle. Ei nyt eikä tulevaisuudessa;)

Rahaa, joo. Todella persoonatonta. Eikä ainakaan pysyvää...

Vinkeistä kiitollisena,
Nina

11 kommenttia:

 1. miten olisi lahjakortti esim jc:hen? tai vastaavaan mistä kundi saisi itse shoppailla? :)

  mikähän olisi pysyvää... osta sille tautuointiaika.saa lunastaa 18v. :D

  no ei vaiskaan,ompas vaikea!

  voisi olla joku muut koru kuin risti?
  Esim sellainen kalevalan mieskoru? :)

  VastaaPoista
 2. mäkin meinasin sanoa kello mutta kelasin että onhan sillä varmaan jo. :D

  VastaaPoista
 3. Kysy suoraan mitä toivoo, oma kummipoikani toivoi kummeilta lahjakorttia kultasepänliikkeeseen, valitsee sitten itse haluaako risti vai jotain muuta.

  VastaaPoista
 4. Raha on raadollista, mutta jos esim. kerää jotain isompaa varten.Kannattaa kysyä lahjatoivetta.
  Meillä Sofia osti rippilahjarahoillaan kauan kaipaamansa syntikan ja Henri aikoo hankkia videokameran (jos saa kesällä rippijuhlissa rahaa lahjaksi). Kyllähän noista jää sitten pysyvää, tavallaan ja saa itse päättää mitä ostaa.
  Myös Stockkan lahjakortit ovat olleet meillä mieluisia lahjoja, vaikka ovatkin kovin tavislahjoja.

  VastaaPoista
 5. Lahjakorttia mäkin ehdottaisin, juuri sinne minne poika sitä toivookin;-)

  Loppujen lopuksi, monellako meistäkään on omat rippikorut enää tallessa..kyllä se maku muuttuu elämän matkan aikana monta kertaa. Vaikea se on teinille mieluista, ajatonta mallia valita!

  VastaaPoista
 6. Tuo raha olisi muuten ihan ok jos olisi hankkimassa jotain;) Mopon ostoon on sen verran aikaa, että suuresti epäilen onko fyrkat enää tallella. Itse olin ajatellut ostaa potan ja jotain moporekvisiittaa (kasikympin kamat;).

  Heidän perhepoliittisista syistään en rahaa mielellään anna mutta lahjakortti voisi toimia.

  Ja kello on itse asiassa hyvä idea, pitää vaan tarkistaa löytyykö sellainen.

  Itsellä kävi mielessä akustinen kitara. Poika ei vielä sitä soita mutta voisi opetella. Täti voisi opettaa. Ja vinkata, että tytöt tykkää rokkistaroista;)

  Hei, kiitti kamut, hyviä vastauksia. Jo alkaa paniikki helpottamaan.

  VastaaPoista
 7. Mopomies voisi tarvita hyvää taskulamppua ja linkkaria? Entäs uusi kännykkä? Potta ja rekvisiitta kuulostaa kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
 8. Vaikka ipodit, uutuuskännyt ja mopotarvikkeet onkin just tällä hetkellä 15v pojan mieleen, niin mä en ostaisi. :) Olen tässä asiassa sekä kalkkis että konservatiivi, mutta rippilahjan pitäisi minusta olla jotain aitoa ja klassista.
  Ja ehkä nyt 25v juhlavuoden kunniaksi Tim Leathermanin signeeraama linkkuveitsisettikin menisi. Rimaa hipoen. :) Mutta onhan se aika klassikko. :)

  VastaaPoista
 9. Ja jos tuo Leatherman kiinnostaa kts http://www.leatherman.fi/web/index.php?id=596

  hinta 119€

  VastaaPoista
 10. Finette, just jotain tuollaista mä haen. Leatherman kävi mulla itselläkin mielessä. Tai Maglite kaiverruksella. Jotain äijää;)

  VastaaPoista