perjantai 3. toukokuuta 2013

Kesätuoksu ja CC -voide

Ostin monivuotisen kesätuoksuni Biothermin Eau Puren. Plussaa pienemmästä 50 ml:n pullosta, kulkee kätevämmin reissussakin. Hintaa tuolla on 23 euroa, varsin kohtuullinen ottaen huomioon, että 100 ml:n tax-free-hinta on yli 40 euroa.



Ostin myös Lumenen uuden 6-in-1 CC-meikkivoiteen. En ole Lumenen tuotteiden fani, en ole koskaan löytänyt merkiltä itselleni sopivia tuotteita. Tämä oli kuitenkin positiivinen yllätys, erittäin hyvin sijoitetut 16 euroa. Toisaalta ei ole vertailupohjaa muiden merkkien CC -voiteisiin, joten voi olla, että parempiakin olisi saatavilla. CC -voide on peittävämpi kuin BB -voiteet, mutta kuitenkin kevyempi kuin perinteiset meikkivoiteet. Lumenen sävyt ovat aika vaaleita, mulla on tummin sävy ja menee nyt kun olen vain kevyesti päivettynyt, myöhemmin keväällä/kesällä on etsittävä toinen merkki. Chanelin CC -voide voisi ainakin olla kokeilemisen arvoinen. Sephoralla on valikoimissaan useampikin BB- ja CC-voide.

2 kommenttia:

  1. Hello!

    Mä olen vielä BB-kaudella, pitäisi varmaan päivittää tuohon CC:hen? Tosin, ehkä kesää kohden mulle riittää ohuempikin, mutta talvella voisi sellainen hiukan peittävämpi olla hyvä.

    Hieno tuo pääkallohuivi! Kiva, kun saat "lainata" sitä! :-D

    Viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sulle riittää BB:kin. Toista se on täällä...

      Vkl meni jo, mutta kohtahan seuraava on ovella. Ja mulla LOMAA!

      Poista